Osnovne informacije
1. Vaše ime IRL: Stefan2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: stefozx.
6. Vaše ingame ime: Stephanie Tru
7. Vaš ID: 11303
1. Lider za:
Marabunta Grande2. Zašto želim biti lider ove posebne organizacije?
2.1 Vec par godina sam na ovom projektu, i u toku svih tih godina sam stekao visoko zainteresovanje da postanem lider jedne organizacije. Odlicno poznajem unutrasnju strukturu, stil igre i nacin funkcionisanja bande, takodje znam sta se ocekuje od lidera, za sta je zaduzen i svestan sam kolika je to obaveza.Zelim da od ove organizacije napravim nesto novo, da napravim RP koji niko do sada nije, i da pokazem igracima koliko se moze kvalitetnog RP-a napraviti.
2.2 Kao lider, zelim da uvedem red, unapredim komunikaciju i povecam ucesce clanova u RP-u. Imam razne ideje, i smatram da cu ih sve ostvariti vremenom. Moj cilj je da Marabunta Grande postane prepoznatljiva po ozbiljnosti, po mnogobrojnosti ali i aktivnosti na serveru.
2.3 Smatram sebe kao organizovanu, posvecenu i odgovornu osobu koja je psihicki spremna da podnese sav stres koji organizacija moze da napravi, spreman sam da podnesem svu odgovornost kao Lider ove organizacije i da napravim maksimum od nje!
Mislim da sam sposoban da vodim ovakvu organizaciju, bio sam u mnogim organizacijama ali mislim da je Marabunta Grande organizacija za koju sam spreman dati sve od sebe da dostigne novi nivo.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Svako ko zeli da se uclani u organizaciju ce biti detaljno ispitan, kako bi organizaciju odrzali ozbiljnu i kako bi smanjili greske u RP-u.
3.2 Clanovi organizacije bi morali da se postuju u organizaciji, postovanje je isto ako si novi clan i ako si zamenik ili lider organizacije kako bi zajedno izgradili zdravu i uspesnu zajednicu.
3.3 Odabrao bih zamenike po zasluzi, takodje ne bih dopustio ispade od istih. Od zamenika se ocekuje maksimalna profesionalnost i ozbiljnost jer daju primer ostalim clanovima.
3.4 Od svakog clana se ocekuje pozrtvovanost, aktivnost i pristutnost u svakom trenutku, svakoj akciji i ocekuje se da se odazovu cim budu prozvani.
3.5 Odrzavali bi dogadjaje sa novcanom nagradom kao sto su takmicenja u pucanju, trke automobilima...
Rankovi:
13. Kuća
12. Zamenik Vodje
11. O.G
10. Commander
-------------HC------------
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7.Graffiti Team
6. Ghetto Leader
5. Ghetto Cleaner
4. Aktivna Glava