Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Suspect ID
66703
Date of violation
Sep 7, 2025
Time of violation
02:41
Proofs
https://youtu.be/yJ1qvo2DHYk

Tungsten

Player
Player
Takodje ako mogu pitati administraciju vezano za pretres IC igraca u sporednoj situaciji kao u ovoj na snimku igrac 76702 vrsi pravilno pretres ili ne? Hvala unapred!

Tungsten

Player
Player
Lepi, pustis video i gledas od prve sekunde, znaci polako gledas tj. otvoris oci, kliknes play dugme i gledas "pomno" sta se desava na snimku.

Ako nisi upucen play dugme u YouTube video plejeru je osnovna kontrola za pustanje i pauziranje videa.
  • Kada video miruje, prikazuje se "play" ikonica (trougao nadesno). Klikom na nju video pocinje da se reprodukuje.
  • Kada video vec ide, dugme se menja u "pause" ikonicu (dve uspravne linije), pa klikom zaustavljas reprodukciju.
Znaci, to je glavno kontrolno dugme za pustanje i zaustavljanje videa u YouTube plejeru.

Ti si verovatno jedan od ucesnika te bih te molio da slobodno dostavis i svoj POV situacije ukoliko se ne slazes sa mojim POV-om.

"Bait-ao" nisam (prethodno nije bila pucnjava, da gledas iole video bi da na snimku sutirate nekog igraca - pre mog prolaska ulicom), izasao iz kola na pucanj mene i podigao ruke mislim da je to uspesan fear RP-a. Pozdrav!

Top Bottom