Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78358
Players nickname
Rio Ragazzi
Suspect ID
47548
Date of violation
Sep 7, 2025
Time of violation
00 : 00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=IZSo1yGoLUM

Rio Ragazzi

Capo Di Tuti Capi
Player
Pucao bez brojanja , samo rekao 5 sekundi , ja se odmako on nije brojao i pucao po meni

Rio Ragazzi

Capo Di Tuti Capi
Player
Prvo - kratak POV lik je non stop Baitao SAHP i zato sam mu naredio da se odmakne i da za to ima pet sekundi jer ometa drzavne sluzbenike u radu.

Drugo - rekao sam: dacu ti 5 sekundi da se odmaknes odavde - pet,i izasao iz mog kruga da ne moze da me cuje.Nastavio je te sam poceo da pucam.

Na snimku 00:07 sam mu rekao da mu dajem 5 sekundi i poceo da brojim,on bez straha nastavlja te metak opaljujem posle 12 sekundi.

Hvala lepo !
Okaci svoj pov gde brojis svih 5 sekundi....

Rio Ragazzi

Capo Di Tuti Capi
Player
Prvo - kratak POV lik je non stop Baitao SAHP i zato sam mu naredio da se odmakne i da za to ima pet sekundi jer ometa drzavne sluzbenike u radu.

Drugo - rekao sam: dacu ti 5 sekundi da se odmaknes odavde - pet,i izasao iz mog kruga da ne moze da me cuje.Nastavio je te sam poceo da pucam.

Na snimku 00:07 sam mu rekao da mu dajem 5 sekundi i poceo da brojim,on bez straha nastavlja te metak opaljujem posle 12 sekundi.

Hvala lepo !
A ja cu okaciti citav pov , gde se vidi da ne baitam

Rio Ragazzi

Capo Di Tuti Capi
Player

Hvala lepo !
Draga administracijo , laz je da je nastavio da broji reko je 5 , ja se odmako , i on je rekao bravo , sto se vidi na povu.. on ako ia pov gde broji nek ga okaci... HVALA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom