Pucao bez brojanja , samo rekao 5 sekundi , ja se odmako on nije brojao i pucao po meni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Okaci svoj pov gde brojis svih 5 sekundi....Prvo - kratak POV lik je non stop Baitao SAHP i zato sam mu naredio da se odmakne i da za to ima pet sekundi jer ometa drzavne sluzbenike u radu.
Drugo - rekao sam: dacu ti 5 sekundi da se odmaknes odavde - pet,i izasao iz mog kruga da ne moze da me cuje.Nastavio je te sam poceo da pucam.
Na snimku 00:07 sam mu rekao da mu dajem 5 sekundi i poceo da brojim,on bez straha nastavlja te metak opaljujem posle 12 sekundi.
Hvala lepo !
A ja cu okaciti citav pov , gde se vidi da ne baitamPrvo - kratak POV lik je non stop Baitao SAHP i zato sam mu naredio da se odmakne i da za to ima pet sekundi jer ometa drzavne sluzbenike u radu.
Drugo - rekao sam: dacu ti 5 sekundi da se odmaknes odavde - pet,i izasao iz mog kruga da ne moze da me cuje.Nastavio je te sam poceo da pucam.
Na snimku 00:07 sam mu rekao da mu dajem 5 sekundi i poceo da brojim,on bez straha nastavlja te metak opaljujem posle 12 sekundi.
Hvala lepo !
Draga administracijo , laz je da je nastavio da broji reko je 5 , ja se odmako , i on je rekao bravo , sto se vidi na povu.. on ako ia pov gde broji nek ga okaci... HVALAPrvo - kratak POV lik je non stop Baitao SAHP i zato sam mu naredio da se odmakne i da za to ima pet sekundi jer ometa drzavne sluzbenike u radu.
Hvala lepo !
U ovom POVu vidi se da nemas tri cuke o Stateu
EVO DUZI POV ( 1 : 48 ) Prije pocetka Rp situacije i u toku rp situacije