Postovana administracijo Banovani igrac Lerdic naudii koji je banovan na 31560 za nepoznato pravilo je evadeo na svim ovim nalozima Sada ban evaduje na nalogu 80059 I koristi drugi forum nalog naime main forum nalog mu je banovan to je ovaj Sordunavski osl Ali sada koristi ovaj forum nalog Ljove Uglavnom vec je bio dosta puta reportan za ban evade na svim ovim navedenim zalbama Rejected - Banivading gp 1.1 1.2 1.4 | 79418
A na ovim povovima mu se cuje glas
Zamolio bih da se igrac najstrozije kazni. Lep pozdrav Stojke kanister
Rejected - Ban evading GP 1.1 1.2 1.4 | 79418 79485 31560
Postovana administacijo ovaj igrac banivejda na 79418 mata reyli i na acc 79485 gde se zove veljo lomaca odbio je pc check na smizli rosenreise 78448 i poceo da igra na tim akauntima molim vas da ga skloni te sa ovog projekta sto pre.
gta5grand.com
Approved - Ban evaid | 31560 77568
Evo pov de on priznaje da je lerdic koj svi znamo da je banovan sa server moj drug ga pita lerdicu jel si ig on na to kaze neznam i moj drug mu kaze trebas mi da rras amocar sto je on nakon toga reko nemam funkciju evo ga taj pov drugi pov lik mu kaze lerdicu na koju rezoluciju igrac i lerdic...
gta5grand.com
Approved - Blacklist,evading I 31560,76231
evo ovaj gospodin evadea dostavljam pov di mu se cuje glas sa ban evade acc: Watch lerdic evade | Streamable pogledajte detaljno logove i vidjet cete da mu je ovo ko zna koji acc. igrac je blacklistan sa servera jos od davno i konstantno pravi nove naloge kako mu banaju jedan evade nalog tako...
gta5grand.com
Approved - Ban Evading | 31560, 70968
Lerd Naudi takodje poznat kao i Kasder Resqvyy, Handley Forlman (ne znam tacno ime, nezgodno je). Ali na serveru ga svi znaju kao Lerdica. Vise puta je banovan za Ban Evading i opet je pravio nove akaunte. Resite ovo.
gta5grand.com
Reviewed - Pomaganje blacklistovanim igracima | La Casa de Papel
Molimo da se provjeri porodica Lider Fama je Nele Tsuji 16131 Kimi Rubiroza 63807 Reese Mclaughlin 31560 Sve citeri koji su banovani prije za pc check i ima ih jos ali ne znam ID Molim da se provjeri
gta5grand.com
A na ovim povovima mu se cuje glas