Postovani, zalba je prihvacena na temelju prekratkog POV-a od 0:27 sekundi, gdje je ID: 66887 namerno provocirao moju reakciju uvredama poput pičko, pičkice, sto je vulgarno iskazivanje prema meni i uvreda na osnovu koje sam uradio sta sam uradio. Svakako administrator to uzeo u obzir nije, i temeljom uvida u prethodne zalbe, kad je u pitanju prekratak POV i ovakva reakcija, zalbe su se odbijale, te se suprotna strana za ovakve uvrede kaznjavala sa G.P 3.1. Takodje video koji je dostavljen na samom nazivu na Youtube-u ima vulgaran izrazaj Picka, te smatram da ovo jedni drugima ne bi trebali govorio i ako sam ja pripadnik muskog pola, na ovom projektu takodjer igraju pripadnice neznijeg pola, te smatram da to nije uredu koristiti takve artikulacije i prideve za druge osobe. Molim Vas da se detaljno pregleda dostavljeni POV, te da se pocionioci sukladno tome i kazne, te da se obrazlozi da li je ovde bilo baita, a bilo je, dužina videa je prekratka i djelovi bitni za ovu situaciju su izrezrani, inace bi bio dostavljen POV duži od 1 minute. Unaprijed hvala i ugodan ostatak dana.