Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno donesena odluka | Nikola Armanii

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65505
Players nickname
Vani Hellscream
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Sep 7, 2025
Time
14:52
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1127985/#post-3933137

Duart

Player
Player
Postovani, zalba je prihvacena na temelju prekratkog POV-a od 0:27 sekundi, gdje je ID: 66887 namerno provocirao moju reakciju uvredama poput picko, pickice, sto je vulgarno iskazivanje prema meni i uvreda na osnovu koje sam uradio sta sam uradio. Svakako administrator to uzeo u obzir nije, i temeljom uvida u prethodne zalbe, kad je u pitanju prekratak POV i ovakva reakcija, zalbe su se odbijale, te se suprotna strana za ovakve uvrede kaznjavala sa G.P 3.1. Takodje video koji je dostavljen na samom nazivu na Youtube-u ima vulgaran izrazaj Picka, te smatram da ovo jedni drugima ne bi trebali govoriti i ako sam ja pripadnik muskog pola, na ovom projektu takodjer igraju pripadnice neznijeg pola, te smatram da nije uredu koristiti takve artikulacije i prideve za druge osobe. Molim Vas da se detaljno pregleda dostavljeni POV, te da se pocionioci skladno tome i kazne, te da se obrazlozi da li je ovde bilo baita, a bilo je, duzina videa je prekratka i delovi bitni za ovu situaciju su izrezrani, inace bi bio dostavljen POV duži od 1 minute. Unaprijed hvala i ugodan ostatak dana.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom