Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65505
Players nickname
Vani Hellscream
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Sep 7, 2025
Time
14:52
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1127985/#post-3933137

Duart

Player
Player
Postovani, zalba je prihvacena na temelju prekratkog POV-a od 0:27 sekundi, gdje je ID: 66887 namerno provocirao moju reakciju uvredama poput reci koje je izgovorio, sto je vulgarno iskazivanje prema meni i uvreda na osnovu koje sam uradio sta sam uradio. Svakako administrator to uzeo u obzir nije, i temeljom uvida u prethodne zalbe, kad je u pitanju prekratak POV i ovakva reakcija, zalbe su se odbijale, te se suprotna strana za ovakve uvrede kaznjavala sa G.P 3.1. Takodje video koji je dostavljen na samom nazivu na Youtube-u ima vulgaran naziv snimka, te smatram da ovo jedni drugima ne bi trebali govoriti i ako sam ja pripadnik muskog pola, na ovom projektu takodjer igraju pripadnice neznijeg pola, te smatram da nije uredu koristiti takve artikulacije i prideve za druge osobe. Molim Vas da se detaljno pregleda dostavljeni POV, te da se pocionioci skladno tome i kazne, te da se obrazlozi da li je ovde bilo bait-a, a bilo je, duzina videa je prekratka i delovi bitni za ovu situaciju su izrezrani, inace bi bio dostavljen POV duži od 1 minute. Unapred hvala i ugodan ostatak dana.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom