Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11954
Players nickname
John_Ace
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Aug 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1115493/

Leon Ashbluff

Player
Player
Pozdrav postovana administracijo,

Saljem ovo za svog prijatelja Johna Ace (11954) zato sto je njegov forum nalog trenutno banovan.

Pre nego sto pocnem, zamolio bih admina koji cita ovo da detaljno procita sve sto je napisano. Hvala unapred.

PRAVILO IRL THREATENING

"24-og avgusta sam dobio ban za IRL Threatening. U pravilniku servera nigde nije napisano nista sto obuhvata to pravilo. Ono nije navedeno na forumu niti na Grandovom discord serveru, pa se samim tim ne moze znati sta sve obuhvata. Ako ne mozemo znati sta pravilo IRL Threatening podrazumeva, ne mozemo ni znati kako da ga ne prekrsimo, niti da li smo ga prekrsili.

OSOBA KOJA ME JE OKACILA
"Osoba u pitanju, zvana Sergio Musseti ili kako je jos znamo "wospy", nije u Grandovom discordu. Koristila je lazni forum nalog da me okaci, dok u isto vreme kruze glasine da je ta osoba cak i blacklistana sa servera GrandRP RS#1. Najveci dokaz da je forum nalog lazan jeste to sto je prva poruka poslata sa njega bila zalba na mene, a pritom nisu bili navedeni ni ID ni ime, pa samim tim ni formular nije bio popunjen kako treba. Smatram da bi takav nalog trebalo ukloniti, pogotovo jer je "wospy" vec blacklistan sa servera."

ZALBA NA MENE
"Kada pogledamo zalbu u kojoj sam okacen, vidimo da u dokazima vodim konverzaciju sa wospy-jem koja nema nikakve veze sa projektom GrandRP. Osoba koja je postavila zalbu nema cak ni Grandov discord server. Ovo znaci da bilo ko iz svakodnevnog zivota s kim sam imao sukob moze da me prijavi samo da bi mi napakostio, cim sazna da igram ovaj projekat. Ako pretpostavimo da je wospy znao za GrandRP, sto jeste istina jer je ranije igrao na serveru GrandRP RS#1, cela konverzacija deluje kao da je pokusao da me namami da kazem nesto sto bi mogao da iskoristi protiv mene. Ipak, ni u jednom trenutku GrandRP projekat nije spomenut. Cak i ako ne znamo sta tacno obuhvata pravilo IRL Threatening, siguran sam da nema smisla da dobijem ban na serveru zbog necega sto nema nikakve veze sa samim serverom. U konverzaciji se cak vidi da me je "wospy" doxovao slanjem mojih slika, sto je i dovelo do svadje, pa samim tim mislim da i njegov forum nalog zasluzuje ban."

DRUGI IGRACI I IRL THREATENING
"Clan iz moje porodice je na nas discord server poslao sliku gde se vidi da je i on dobio ban za IRL Threatening. Dok sam ja dobio ban na 60 dana, on je dobio ban na 30 dana. Ne znam detalje njegovog slucaja, ali mislim da je razlika u broju dana previse velika ako smo kaznjeni za potpuno isto pravilo. Ovo je slika koju je igrac iz moje porodice (Djuxi Nightshade 27771) poslao: ."

"Sudeci po svemu navedenom, smatram da zasluzujem ako ne unban, onda makar skracivanje kazne na 30 dana, jer stvarno ne vidim razlog da bude duplo duza."

Hvala na citanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom