Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Marabunta Grande | Gavrilo Saintt

Gavrilo Saintt

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL -
Gavrilo
2. Vaše godine - 16
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosjek online po danu -
4-5h al mozda malo manje zbog situacije koja se desava u Srbiji zbog protesta
5. Vaš Discord - gavrilo0
6. Vaše ingame ime - Gavrilo Saintt
7. Vaš ID - 29936

Dodatne informacije

1. Lider za.....
Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 - Hteo bih biti lider ove organizacije zato sto sam oduvek hteo biti lider necega i u zadnjih par pokusaja nisam imao toliko srece, mislim da sam sad dovoljno iskusan i mislim da big mogao dobro da se snadjem kao lider ove kriminalne organizacije.
2.2 - Drugi razlog zasto bih hteo da budem lider marabunte je jer sam oduvek gotivio marabuntu jer je plave boje i imam neku povezanost jer sam u njoj najduze bio i ucestvovao u njenim kriminalnim dogadjajima
2.3 - Kao treci razlog bih stavio sve svoje vrline i sve svoje mane koje imam, od vrlina ima dosta pozitivnih kao da sam smiren u zeznutim situacijama, dobar sam vodja i znam kako da vodim kriminalnu organizaciju, imam dosta prijatelja koji bi mi pomogli i mislim da bi dosta poboljsao rp u kriminalnim organizacijama, kao mane mogu navesti to manjak biti online zbog trenutne situacije u Srbiji sa protestima i tim dal se ide il se ne ide al ovako mozda samo sto sam stroziji ali ne verujem da je to tolika mana.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 - Moj prvi savet za bolji RP je da bi ubacivao u moju organizaciju samo proverene ljude koji znaju pravila i koji su disciplinovani, nebi ubacivao neke nove il bez godina koji su tek sad dosli il ako bih ubacio bili bi nadgledani
3.2 - Druga stvar je da u mojoj organizaciji nebi bilo nikakvih placanja za rankove korupcija ili nesto slicno, moje 12 bi bile moje takozvane desne ruke koje su proverene i nebi nista radile ne provereno.
3.3 - Poboljsao bi RP tako sto bih mnogo vise radio pljacke GS, pljacke 24/7, da sve kriminalne akcije kao pomorske, regrutovanje dilera i svih akcija pored njih budu ozbiljne i da se ide na njih, naravno tajne i FZ-evi su isto bitni na koje bi isto cesto isli.
3.4 - Turfovi bi isto uzeo za ozbiljno i ciljao bi da uzmemo Turf sezonu ako je to moguce, imao bi dobru turf ekipu i mislim da bi nam islo dobro tako da bi i na to obratio paznju
3.5 - I kao poslednji savet je da bih hteo da nasa banda Marabunta bude na vrhu i da svi kad je vide budu uplaseni i da se zna da smo na vrhu!

Ovo bi bili Rankovi:

1. Rookie
2. New boy
3. Ghetto kid
4. Street Robber
5. Graffiti Team
6. Loyal
7. Blue soldier
8. Gheatto Fearred
9. Turfer
10. OG
11. Blue Raven