Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alexios Santos
Suspect ID
72219
Date of violation
Sep 7, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://streamable.com/qjd9op

Alexios Santos

Player
Player
Igraca smo podigli i lik trci i veze ja ne znam ko ga je naucio da ovo moze da radi i jos veze a ljudi drze oruzije i preko ograde veze ja razumem da mu je tesko. Ali neka igra po pravilima .
Sramota za State sto primaju ovakve u org...

Djordje Sapphire

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavi duzi POV od pocetka situacije
Rok 8h

Alexios Santos

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavi duzi POV od pocetka situacije
Rok 8h
Sta ti nije jasno pa ne mozes da odlucis kako je vezao ovako aj odbi mi zalbu pa cu da se zalim na tebe da si korunpiran jer neces da kaznis drugare na snimku se jasno vidi krsenje pravila od Sahpa ja ga ne kacim za situaciju od ranije nego za ovo vezivanje i trcanje. ti kao admin moras da trazis duzi pov ako je situacije ne razumna ovde se vidi moj dolazak i dizanje lika i njegovo vezivanje tako da sve je jasno ovde.

Last edited:

Vukasin Legend

Player
Player
Sta ti nije jasno pa ne mozes da odlucis kako je vezao ovako aj odbi mi zalbu pa cu da se zalim na tebe da si korunpiran jer neces da kaznis drugare na snimku se jasno vidi krsenje pravila od Sahpa ja ga ne kacim za situaciju od ranije nego za ovo vezivanje i trcanje. ti kao admin moras da trazis duzi pov ako je situacije ne razumna ovde se vidi moj dolazak i dizanje lika i njegovo vezivanje tako da sve je jasno ovde.
NPC TIME IDI GLEDAJ EUROBASKET NEMOJ IGRATI GRAND KAD NE ZNAS DA RPAS

Bogdane

Player
Player
Igraca smo podigli i lik trci i veze ja ne znam ko ga je naucio da ovo moze da radi i jos veze a ljudi drze oruzije i preko ograde veze ja razumem da mu je tesko. Ali neka igra po pravilima .
Sramota za State sto primaju ovakve u org...
ispao si glup sto si me kacio, i jos admin koji ovo pregleda neka obrati paznju na njegov auto, to je pg ne mozes da vozis sa takvim autom u rl

Djordje Sapphire

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
ID 72219 ce biti kaznjen za FearRP
( Uperene su vam dve puske u glavu i vi nemate strah za zivot).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom