Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Maffiosa
Suspect ID
1413 73408 43898
Date of violation
Sep 8, 2025
Time of violation
16 23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=o3dCK2BOYhU

Jefta666

Player
Player
Ovako, isao sam u WC vracam se nazad gospoda me hapsi, bez razloga nisam trazeno lice, nemam nista kod sebe
Odbijaju da mi daju advokata , kazem da idu na gradski gospodin me veze i stavlja u samnicu jeste VI realni?????
Pa jbt dosta je vise smirite ove kidare jer ovo ne vodi nigdje !
Mislim da vam je dovoljno 3 POVa da vidite situaciju , jer ako je ovo RP onda neznam nemam rijeci vise !
Ovo je preslo sve granice

Ja molim administraciju i zahtjevam da Lider LSPDa posalje snimak mog hapsenja od doticnih IDeva koji su tu bili prisutni
Po zakonu pravila projekta Granda trebaju svi policajci imat POV hapsenja tako i oni, osim ako nisu izuzetak..

Last edited:

LakiKacamak

Player
Player
Ovako, isao sam u WC vracam se nazad gospoda me hapsi, bez razloga nisam trazeno lice, nemam nista kod sebe
Odbijaju da mi daju advokata , kazem da idu na gradski gospodin me veze i stavlja u samnicu jeste VI realni?????
Pa jbt dosta je vise smirite ove kidare jer ovo ne vodi nigdje !
Mislim da vam je dovoljno 3 POVa da vidite situaciju , jer ako je ovo RP onda neznam nemam rijeci vise !
Ovo je preslo sve granice

zahtevam da se dostavi pov od pocetka situacije gde se vidi da sam ja samo bio u prolazu i pomogao kolegama

Jefta666

Player
Player
Ja molim administraciju i zahtjevam da Lider LSPDa posalje snimak mog hapsenja od doticnih IDeva koji su tu bili prisutni
Po zakonu pravila projekta Granda trebaju svi policajci imat POV hapsenja tako i oni, osim ako nisu izuzetak..
POV nemam od pocetka jer kazem nisam bio u igrici, a da sam bio tu nebi sigurno kacio i sramotio se kao doticni iz LSPDa Lp

Jefta

Top Bottom