Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan1

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL Ivan
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona 0
4. Prosječna aktivnost na dan2-4h
5. Vaš Diskord 10para10
6. Vaše Ingame ime: Ivan Barbos
7. Vaš ID: 56238

Dodatne Informacije
1. Lider za...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1. Lider za... Families
👉

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. Organizacijske sposobnosti i iskustvo
    • Smatram da imam dovoljno iskustva u vođenju tima i poznavanju pravila RP servera. Kao lider mogu prenijeti to iskustvo na nove članove i održavati red, disciplinu i aktivnost unutar organizacije.
  2. Motivacija za izgradnju zajednice
    • Želim da Families bude organizacija u kojoj će se članovi osjećati uključeno i motivirano. Planiram stvarati timsku atmosferu i podsticati članove na zajedničke RP situacije koje će biti zabavne i zanimljive, a pritom u skladu s pravilima.
  3. Vizija razvoja organizacije
    • Moj cilj je da Families postane prepoznatljiva organizacija na serveru, poznata po kvalitetnom RP-u i dobrim odnosima s drugim igračima. Liderstvo vidim kao priliku da unaprijedim RP kulturu i doprinesem stabilnosti i dugotrajnosti organizacije.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

• Edukacija članova – Redovni brifinzi i objašnjavanje RP pravila novim članovima kako bi razumjeli važnost kvalitetnog igranja uloga.
  • Stvaranje internih događaja – Organizirati interne RP akcije (sastanci, pregovori, interne misije) kako bi članovi imali što više prilika za RP.
  • Suradnja s drugim organizacijama – Dogovarati zajedničke RP scenarije (savezi, sukobi, pregovori) kako bi se poboljšala raznolikost i kvaliteta RP-a na serveru.
  • Disciplina i nagrađivanje – Članove koji se trude i odlikuju u RP situacijama nagraditi (rangom ili pohvalom), dok članove koji krše pravila upozoriti ili sankcionisati.

ps: ako mislite da lazem za godiine kontaktirjte me discordom, pa cu vam objasniti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom