Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47852
Players nickname
Wolf Steinenn
Suspect ID
48221
Date of violation
Sep 9, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1130326/#post-3940733

Bradonja

Player
Player
Kako broje ovi iza Sahpa 5,3,2,1
Video traje 3 sekunde a on mi izbrojao 5 kako je to moguce ?
Ja sam kaznjen ovde za PG dok Sahp nije kaznjen zasto ?

Last edited:

Alexios Santos

Player
Player
xaxaxaxa Vidi stvarno pa da nema veze sad su se sjebali self report napravili a snimak mora 48h da stoji
sad ce ti kazu posalji pov od pocetka situacije xaxaxa ili nije tvoj pov a oni nisu naucili da broje

Popke

Player
Player
Kako broje ovi iza Sahpa 5,3,2,1
Video traje 3 sekunde a on mi izbrojao 5 kako je to moguce ?
Ja sam kaznjen ovde za PG dok Sahp nije kaznjen zasto ?
5.3 LSPD/SAHP/FIB mogao bi koristiti oružje ako to zahtijeva situacija u kojoj se igra uloga.

nauci ovo batoo

Alexios Santos

Player
Player
5.3 LSPD/SAHP/FIB mogao bi koristiti oružje ako to zahtijeva situacija u kojoj se igra uloga.

nauci ovo batoo
Mora brojati glup si
Vi ste brojali ali niste bili u skolici kada se ucio broj 4 brojite 521 pov traje 3 sekunde kako ste za 3 sek izbrojali do 5 ahahahahahhaa

Last edited:

Alexios Santos

Player
Player

nauci ovo batoo
Zasto nisi stavio onda duzi pov pa da se vidi ta situacija gde se zahteva oruzije
Odg mi Zasto vas nas 5 jebe samo mi to odg vi ne mozete da uhapsite nikoga kada mi udjemo u igricu

Popke

Player
Player
Zasto nisi stavio onda duzi pov pa da se vidi ta situacija gde se zahteva oruzije
Odg mi Zasto vas nas 5 jebe samo mi to odg vi ne mozete da uhapsite nikoga kada mi udjemo u igricu
Pa vidi se u povu sve , a drugo ti kao bivsi admin trebao bi znati bolje od mene a ne ja tebe da ucim pravilima
vi kada udjete u igricu zaboravite sva pravila i mislite da ste iznad svih al to nije tako nego ste samo pikavci sa anti radarom i F1 mafia

Tajksi Fushiguro

Vegito
Server Administrator
Odbijeno

Ne mozete korisitit tudji POV da bi okacili zalbu + State ne mora da broji cim vide da neko bezi od njih smeju da pucaju jer krsi zakon

Status
Not open for further replies.
Top Bottom