Pozdrav draga moja administracijo. Evo mene opet nakon dugih godinu dana bez igranja na ovom projektu. Nadam se da ste mi svi dobro i da uzivate na projektu, a znam da bi uzivali jos vise uz moje prisustvo. Nakon ovih godinu dana osetim da sam se promenio i da sam shvatio sta znaci sprdnja, roleplay i najvaznije shvatio sam gde sam pogresio. Molio sam vas po discordima i Muju(Nixu) i Abrahama i Aldina i zao mi je ako sam vas uznemiravao ali nije bilo lose namere. Drugari mi pricaju da je doslo 30000 novih igraca nakon mene na cemu vam cestitam jer ocigledno dobro radite svoj posao i svaka cast na brojkama. Smartam da sam se pre rano upustio u obaveze administratora na ovom serveru sto je bila glavna stvar zbog koje sam dobio Blacklist-u. Video sam da ste nekima oprostili njihove greske i nadam se da cete i meni. Mislim da ste i sami svesni da se ljudi menjaju a godinu dana nije mali period tako da mi mozete verovati. Zelim da se vratim na projekat da se svima izvinim koje sam kaznio za "Offtopic u CC" kao Dusan White, da se vidim sa starim drugarima, i najvaznije da ispunim sebi zelju da budem uspesan igrac koga ce svi voleti i poznavati. Smatram da svako zasluzuje da mu se oprosti jer je ljudski oprastati kao sto je ljudski gresiti. Prihvatam sve sto je potrebno samo da mogu opet da zaigram na ovom prelepom projektu. Takodje bih zamolio Abrahama i Muju(Nixu) da lepo procitaju ovo i da razmisle o oprostaju, a ne nazalost da mi napisu samo "odbijeno". Nadam se da me razumete i da cemo se druziti ponovo.
Hvala vam na citanju dragi administratori
Dusan White <3
Hvala vam na citanju dragi administratori
Dusan White <3