E ovako sve je krenulo kad sam izasao iz gov-a i napravio 3 zalbe na njih posle mog izlaska. Oni su tu meni na pocetku krenuli da pricaju da cu se na advokatsku dosta nacekati (i ako sam ispunjavao sve uslove) i ako je sve bilo u redu. Znaci aj da kazemo ceo taj blackmailing - osveta je krenula kada su me hapsili na najveci failrp nacin ikada ( snimak ) (razlog im je bio to sto im je guverner naredio? sta naredio, po kom zakonu? nema veze to znaci ne zalim se na to nego samo da se vidi pocetak svega toga) i odveli me posle u vladu da mi je skinu. Posle toga sam okacio ukupno 3 zalbe na njih koje su jako grozne kad pogledate kako se ponasanju prema meni (jedni te isit ljudi) (1) (2) (3). Tu se vidi kako sve tece da samo mene targetuju(osvecuju). Eh sad sve to vreme oni meni odbijaju da daju advokatsku, bez ikakvog razloga (jedini razlog koji bi razumeo ajde da hocu kod njih da postanem advokat pa im kao ne treba), znaci ja se prijavljujem prvi put kao pd advokat (sa odobrenjem od lidera) (snimak, na tu prijavu mi nikada nije odgovoreno, moze da vi proverite ali i ja sam skrolovao pa ce te videti) i onda mi odgovara Milan Verstappen da je na razmatranju, te nakon nekog vremena mi salje poruku da Deda Hey hoce da je pregleda (znaci nije ni glavni tuzioc ni glavni sudija, nego obican assistent guvernera) (snimak). Deda tu kaze mom lideru da LSPD ima vec jednog advokata, ponavljam covek koji nije zaduzen za to pise u tom kanalu, po nikakvom zakonu pd ne mora da ima samo jednog advokata (moze vise). Te se jasno vidi da me iz targetovao i osvecivao se tako sto mi odbija prijavu na totaln nonrp nacin. Evo i snimak gde mi Deda indirektno kaze da necu dobiti advokatsku dugo vremena (sto se na kraju ispostavilo i da je istina) ( snimak ), jer sam ja rekao da me hapse (lagao) a oni me stvarno hapsili. Posle svega toga ja pisem Zoranu (gov lideru) da ga pitam da resi to posto je ipak on lider (1) (2), sto se jasno vidi da je on bio upucen u to tako sto je odbija ista da uradi, saradjivao u osveti - blackmailingu. Posle nekog vremena ja odlucim da postavim advokatsku prijavu za privatnog advokata, znaci ispunjavam sve uslove, i meni to odbije Dukat Velascoo (zamenik guvernera, nit sudija nit tuzilac) bez ikakvog razloga (opet kazem, razumeo bih da je razlog bio ne trebaju ima adovkati ili nesto slicno, ali ja kao privatni advokat njima tu ne treba nista ja radim za sebe) (snimak). I na kraju svega toga dobijam jasnu recenicu dukata gde na moje pitanje da pita zorana za advokatsku kad to mogu da dobijem on mi odgovara da cu to da dobijem kad dodje novi guverner ( snimak ), te potvrdjuje sve moje sumnje.
Drugi deo zalbe
Jasno mozete videti na prethodnim dokazima da ih resava Zamenik Guvernera (sto nije po zakonu) i na to jos Guverner izdaje licence (znaci on zna da ih prihvata i ispituje Zamenik jer mu se salju dokazi ispitivanja, sto naravno admini mogu da provere) gde oboje krse 2.3 o zakonu za advokate i automatski P.D. 1.8 i G.P. 6.4.
Kako je dozvoljeno da oni biraju ko ce da bude LSPD i privatni advokat ( Zar nije njihobo samo da testiraju pa da vide da l je prosao ili ne?) ? Kako Zamenik Guvernera resava prijave za advokata? To su jedna od mnogih pitanja na koje trazim odgovor.
Drugi deo zalbe
Jasno mozete videti na prethodnim dokazima da ih resava Zamenik Guvernera (sto nije po zakonu) i na to jos Guverner izdaje licence (znaci on zna da ih prihvata i ispituje Zamenik jer mu se salju dokazi ispitivanja, sto naravno admini mogu da provere) gde oboje krse 2.3 o zakonu za advokate i automatski P.D. 1.8 i G.P. 6.4.
Kako je dozvoljeno da oni biraju ko ce da bude LSPD i privatni advokat ( Zar nije njihobo samo da testiraju pa da vide da l je prosao ili ne?) ? Kako Zamenik Guvernera resava prijave za advokata? To su jedna od mnogih pitanja na koje trazim odgovor.