Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
62696
Players nickname
Mateja_Legija
Administrators nickname
Toni Vercetti
Date
Sep 11, 2025
Time
23:00
Proofs
https://imgur.com/a/qoEqgST (chat sa adminom i vreme kad je odgovorio)

Mateja Legija

Player
Player
Pozvao sam lepo Admina da spektejtuje situaciju, i on je jos u 23:00 reko "idem" 2 minuta on dolazi, i pisem mu lepo da se spusti jer gledam i cujem sta se desava, on nista...
Napise mi "tu sam" u 23:04 bas kad me izbacuju iz org i robaju, bukvalno moji ljudi iz organizacije(failrp)... Znaci covek je zanemario kako izbacuju 63359 iz org iz ucene,kako ga dizu sa pistoljem u ruci,kako kako ga zajebavaju da trci go, kako ga posle toga ubijaju nakon sto je krenuo da bezi (g.p. 6.15), kako mene izbacuju jer sam "bezobrazan" i protivim se svim tim sranjima koja su pravili, kako mene robaju cim su me izbacili (failrp ili sta god vec)... onda posle se spusta 7 minuta nakon sto je rekao da ide, 3 minuta nakon sto mi je rekao da je tu, da gleda i tu mi kaze kako nije video ni ovo ni ono i na kraju video kaze "okej brate onda nisam bio" ... Ovako dobar i sredjen server da kvari lik koji treba da se postara da se pravila postuju, a umesto toga brani i gleda kroz prste ovakvim ljudima koje mozda i zna iz rp zivota... Nadam se da ce neko ovo pravedno da pregleda, znam da sam prekrsio MG pravilo, ali nema veze odsluzicu kaznu ako treba samo da se ovakvi ljudi sklone ili skinu sa visokih pozicija. P.S Ovo sto je drugar pomenuo majku, to nije bilo upuceno nikome direktno, niti je pilo IC

Top Bottom