Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26077
Players nickname
Legija Tsukuyomi
Suspect ID
42543
Date of violation
Sep 12, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/olt57d

Emro Bomba

Player
Player
Cone hvala ti na kecenju ovo nije BA, ovaj vas lijepi igrac najsavrseniji Riki Ragebait me je ubio prije kruga i ja sam se spawno u zoni

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID 42543 dostavi svoj POV od trenutka kako je ušao u krug pa sve do trenutka dok nije umro na eventu "Snimanje preduzeća" koje je počelo u 01:05, a umro si u 01:08 - 12.09

Rok za dostavu je 14h.

Ovaj TIP žalbe se ne može povući !

Emro Bomba

Player
Player
Ja nisam igrao event niti sam usao u zonu, igrac me je ubio prije kruga i ja sam se spawno tu i ubio me je... Nisam ni igraao event

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 74518 dobit će kaznu za P.Dog 1.2 (Zabranjeno je ubijati/pljačkati/otimati/itd. prije početka događaja (10 minuta prije) tokom događaja i 5 minuta nakon).

ID 42543 neće dobiti kaznu za BA iz razloga što nije dobio nikakvu prednost, Ubili su ga pre početka eventa i vratio se na mesto izlaska bez svesti(Nije ga vratilo živog na prvom snimku se vidi da ulazi mrtav i na drugom snimku se vidi da izlazi mrtav te nije dobio nikakvu prednost), Kao što i sami znate kad vas ubiju na informalu odmah vas teleporta u bolnicu dok njega nije iz razloga što su ga ubili pre početka događaja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom