Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mateja Legija

Player
Player
Informacije

• Vaše ime IRL: Mateja
• Vaše godine: 18
• Vremenska zona: GMT+1
• Prosečno online po danu: 4-8
• Vaš Discord: matta.exe
• Vaše ingame ime: Mateja Legija
• Vaš ID: 62696

Dodatne informacije

Lider za...
Želim da budem lider za kriminalnu organizaciju The Families. Kao ambiciozni igrač pun entuzijazma, vidim sebe na čelu ove frakcije, fokusirajući se na zajednički rast, odbranu teritorija i stvaranje nezaustavljive sile u gradu. Moj lik, Mateja Legija, je rođen u getu i borio se kroz život sa lojalnošću porodici na prvom mestu – baš kao što The Families predstavlja bratstvo i uličnu čast. Nisam zainteresovan za druge frakcije poput Marabunte ili policije, jer želim da gradim imperijum zasnovan na zelenim bojama Grove Streeta, sa puno akcije, pljački i tačkih situacija, uz duboke priče o lojalnosti i osveti. Uz to, imam oko 20 ljudi spremnih da se pridruže odmah, uključujući 2 porodice koje će stati iza mene bez oklevanja, što nam daje snagu za brzi uspon i pravljenje najjače bande na serveru.

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prvi razlog je moja strast prema uličnom RP-u koji The Families nudi, sa fokusom na geto život, teritorijalne bitke i uzbudljive pljačke, jer vidim u ovom serveru priliku da stvorimo nešto epizodno , uz tačke situacije koje će doneti dramu i profit, poput otmica rivala za informacije ili pregovore pod pritiskom. Sa mojih 20 ljudi i 2 porodice koje stoje iza mene, možemo postati najjači kroz koordinaciju, koristeći moje vođenje da osiguramo da svaka akcija ima IC osnovu i izbegne non-RP greške , čime ćemo privući igrače koji žele autentičan ulični život pun adrenalina.
Drugi razlog je moja vizija za eksplozivan rast organizacije, jer The Families ima potencijal da postane dominantna sila u gradu zahvaljujući svojoj istoriji i zelenim bojama, a sa oko 20 ljudi i 2 porodice koje su već spremne da me podrže, možemo brzo uspostaviti hijerarhiju i dominaciju kroz strateške pljačke i tačke. Na primer, planiram velike heistove na banke ili prodavnice, uz tačke gdje ćemo preuzimati teritorije od rivala poput Ballas-a, koristeći snagu mog tima za brze i precizne akcije, dok ću kao lider insistirati na disciplini koja sprečava OOC drame i čini nas nezaustavljivim. Ovo je specifično za The Families jer njihova kultura naglašava jedinstvo i geto korene, a sa mojom ekipom i porodicama možemo postati najjači u celom Los Santosu kroz pametne taktike i ekskluzivne RP priče.
Treći razlog je lična motivacija da transformišem The Families u legendarnu frakciju, jer želim da iskoristim snagu mog ljudstva i brace u kriminalu za stvaranje epa o pljačkama i tačkama koje će se pamtiti u gradu – na primer, velike racije na rivala uz tačke gde ćemo oteti ključne figure za pregovore, ili organizovane pljačke po velikom i malo getu koje grade reputaciju. Sa tim pod sobom, mogu uvesti strukturu koja motivira članove kroz progresiju, smanjujući rizik od fail RP-a i drugih prekrsaja, jer je moja želja da The Families ne bude samo banda, već porodica koja dominira kroz akciju, lojalnost i priče o osveti, čineći nas najjačim na serveru.

Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Jedno od najbitnijih stvari koje planiram preduzeti jesu akcije i partnerstva sa drugim bandama, jer bi nam ovo omogucilo da napravimo vise talačkih i pljački, predstavljajuću veliku pretnju svim STATE organizacijama.
Dalje, da bismo bili najjači, predlažem "RP cikluse" sa dnevnim sastancima u getu, gde ću kao lider voditi IC diskusije o raznim akcijama, pljačkama i savezima, (poput planiranja napada na banku ili otmice ključnih figura rivala), uz snimanje za POV kako bi se poštovala pravila. Sa mojom ekipom, vežbe za rankove (simulacije tačkih situacija ili zasjeda) bi smanjile greške (poput G.P 6.15 i raznih drugih pravila dogadjaja) , i samim time obogatila RP iskustvo na serveru. Sa mojom bracom iza mene, The Families će postati najbrojniji, najdisciplinovani i najzabavniji za igranje, dominirajući kroz epizodne priče o pljačkama i talačkim situacijama koje će biti legendarne u gradu.

Za kraj zelim reći nesto i on rankovima koje planiram implementirati, a izgledali bi ovako:

1. Suspend (kazna na 48h)
2. Associato
3. Garzone
4. Lil Hoomie
5. Hoomie
6. Big Hoomie
7. Sicario
8. Capo
9. Boss Assistant
10. Street Boss
11. Consigliere
12. Underboss

13. Don

Ovo bi se implementiralo kroz nedeljne promocije sa RP ceremonijama (kao zakletve ili tetovaže), gde članovi napreduju na osnovu doprinosa, uz fokus na pljačke i talačke – na primer, rankovi 2-9 bi vodili situacije poput otmica i pljackanja na geto teritorijama, dok bi visi činovi bili tu da zavode red i disciplinu kao i planirali heistove, koristeći naše mnogobrojno ljudstvo za brzu ekspanziju i dominaciju.

Hvala na čitanju moje prijave, pozdrav!
-Mateja Legija

Status
Not open for further replies.
Top Bottom