Preterano psuje
Ilija Naudi Samo Bog moze da nam sudi :D Player Joined Feb 25, 2023 Messages 86 Today at 12:27 AM #2 ima korump
Toni Vercetti Dani prolaze, ja tebe često sjetim se.... Server Administrator Joined Dec 3, 2023 Messages 1,741 Today at 12:39 AM #3 Pregled zalbe u toku
Toni Vercetti Dani prolaze, ja tebe često sjetim se.... Server Administrator Joined Dec 3, 2023 Messages 1,741 Today at 12:40 AM #4 Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite POV koji je uploadam na youtube ili streamble Za dostavljanje POV-a imate 10 sati
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite POV koji je uploadam na youtube ili streamble Za dostavljanje POV-a imate 10 sati
Toni Vercetti Dani prolaze, ja tebe često sjetim se.... Server Administrator Joined Dec 3, 2023 Messages 1,741 Today at 1:20 AM #6 Odbijeno Taj ID ima korumpiranu biografiju -----> Approved - LSPD Korumpirana Biografija | Mile Bucojevic | 16193 I jedan od perkova u biografiji je: 4.Mile je zbog stresa veoma bahat i ponaša se drsko ili bezobrazno prema kolegama, kriminalcima ili civilima.
Odbijeno Taj ID ima korumpiranu biografiju -----> Approved - LSPD Korumpirana Biografija | Mile Bucojevic | 16193 I jedan od perkova u biografiji je: 4.Mile je zbog stresa veoma bahat i ponaša se drsko ili bezobrazno prema kolegama, kriminalcima ili civilima.