pol:muski
starost:26 godina 18.5 1999
rasa:bjelac
nacionalnost:hrvat
mesto rodjenja:hrv,Zagreb
tezina:81kg
visina:197cm
otac:marijan vesspuci
majka:miloradka kamata(vesspuci)
boja ociju:svjetlo plava
boja kose:smedja
fizicka građa:visok,fit,nabildan,privlacan
prednosti:siguran,snalazljiv,brz,stripljiv,snazan
mane:tvrdoglav,boji se visine,smije se u najgorim trenutcima
Zovem se Vite Vesspuci, imam 26 godina i rođen sam u Zagrebu. Odrastao sam u kraju gde si morao biti brz, pametan i snalažljiv ako si hteo da preživiš. Pošten rad sam naučio od oca, ali ulica mi je pokazala pravu školu života.
Još kao klinac sam bio zaljubljen u motore i brzinu. S vremenom sam se uvukao u razne poslove – od sitnih dilova do ozbiljnijih šema. Nikad nisam tražio probleme, ali ih nisam ni bežao.
Preselio sam se u Los Santos da krenem ispočetka. Tražim svoje mesto, radim šta stignem, ali nikad ne zaboravljam odakle sam došao. Uvek igram po svom kodu – lojalnost i poštovanje pre svega.
1.vite moze pretrazivati s revolverom u ruci,vezati s revolverom u ruci,i vuči sa revolverm u ruci,Zbog spretnosti i strpljivosti
2.vite moze ici 1v2 bez da ima strah za zivot.Jel je brz i snalazljiv
3.vite moze voziti po planini do 60 kmh kada ga juri policija.Zbog snalazljivosti koju je stekao u mladosti
4.vite moze kupiti stvari sa poda dok drzi oruzje u ruci.Zbog brzine i izdrzljivosti
5.vite moze dizati s puskom u ruci:Jer je vrlo spretan s oruzjem iz mladih dana
starost:26 godina 18.5 1999
rasa:bjelac
nacionalnost:hrvat
mesto rodjenja:hrv,Zagreb
tezina:81kg
visina:197cm
otac:marijan vesspuci
majka:miloradka kamata(vesspuci)
boja ociju:svjetlo plava
boja kose:smedja
fizicka građa:visok,fit,nabildan,privlacan
prednosti:siguran,snalazljiv,brz,stripljiv,snazan
mane:tvrdoglav,boji se visine,smije se u najgorim trenutcima
Zovem se Vite Vesspuci, imam 26 godina i rođen sam u Zagrebu. Odrastao sam u kraju gde si morao biti brz, pametan i snalažljiv ako si hteo da preživiš. Pošten rad sam naučio od oca, ali ulica mi je pokazala pravu školu života.
Još kao klinac sam bio zaljubljen u motore i brzinu. S vremenom sam se uvukao u razne poslove – od sitnih dilova do ozbiljnijih šema. Nikad nisam tražio probleme, ali ih nisam ni bežao.
Preselio sam se u Los Santos da krenem ispočetka. Tražim svoje mesto, radim šta stignem, ali nikad ne zaboravljam odakle sam došao. Uvek igram po svom kodu – lojalnost i poštovanje pre svega.
1.vite moze pretrazivati s revolverom u ruci,vezati s revolverom u ruci,i vuči sa revolverm u ruci,Zbog spretnosti i strpljivosti
2.vite moze ici 1v2 bez da ima strah za zivot.Jel je brz i snalazljiv
3.vite moze voziti po planini do 60 kmh kada ga juri policija.Zbog snalazljivosti koju je stekao u mladosti
4.vite moze kupiti stvari sa poda dok drzi oruzje u ruci.Zbog brzine i izdrzljivosti
5.vite moze dizati s puskom u ruci:Jer je vrlo spretan s oruzjem iz mladih dana