Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7721
Players nickname
Anco Batina
Administrators nickname
Blanc Flores
Date
Sep 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs

MaliSir

Player
Player
Dobio sam za G.P 6.15 jer sam puco lika koji je izbrojao ali nije izdao uslov ja se izvinjavam jer lik je imao smanjen krug pricanja i cuo sam ga jako slabo ali dovoljno da cujem da je krenuo da broji predpostavio sam da je izdao uslov te sam ga sacekao da zavrsi sa brojanje i krenuo sam da ga pucam bila je moja greska sto nisam bio vise pazljiv
znam da u proslosti sam krsio pravila ali sam shvatio da gresim i da to nije nacin te evo vec 2 meseca se trudim da postujem pravila na maksimalnom nivou otovrio sam familiju i zelim da dobijem neformalnu postavio sam aplikaciju i ne bih voleo da zbog 1 minuta ne paznje sve to padne u vodu izvinjavam se jos jednom i nadam se da cete razumeti.

MaliSir

Player
Player
Samo zelim da dodam vidim da je lik napisao "Lik udara autom 50 puta dok me nije njihov drug ubio na slucaj je vredan.."
ja sam isao sam i niko od tih ljudi koji su gazili nije povezan samnom niti ih znam mozete da proverite

Status
Not open for further replies.
Top Bottom