Dobio sam za G.P 6.15 jer sam puco lika koji je izbrojao ali nije izdao uslov ja se izvinjavam jer lik je imao smanjen krug pricanja i cuo sam ga jako slabo ali dovoljno da cujem da je krenuo da broji predpostavio sam da je izdao uslov te sam ga sacekao da zavrsi sa brojanje i krenuo sam da ga pucam bila je moja greska sto nisam bio vise pazljiv
znam da u proslosti sam krsio pravila ali sam shvatio da gresim i da to nije nacin te evo vec 2 meseca se trudim da postujem pravila na maksimalnom nivou otovrio sam familiju i zelim da dobijem neformalnu postavio sam aplikaciju i ne bih voleo da zbog 1 minuta ne paznje sve to padne u vodu izvinjavam se jos jednom i nadam se da cete razumeti.
znam da u proslosti sam krsio pravila ali sam shvatio da gresim i da to nije nacin te evo vec 2 meseca se trudim da postujem pravila na maksimalnom nivou otovrio sam familiju i zelim da dobijem neformalnu postavio sam aplikaciju i ne bih voleo da zbog 1 minuta ne paznje sve to padne u vodu izvinjavam se jos jednom i nadam se da cete razumeti.