Ime:Hazbi
Pol:Musko
Starost:21
Rasa:bjelac
Nacionalnost:Bosanac
Mesto rođenja:Los Santos
Otac: Diego
Majka: Elena
Težina:75kg
Visina:175cm
Boja očiju: Plava
Boja kose:Crna
Tetovaže:Imam tetovaze na: levoj ruci i desnoj imam na glavi na obe ruke i noge.
Prednosti: Dobre vestine voznje
Slabost: Lako se iznerviram
Životna priča: 200+ reči
Rođen u senkama zgrada Liberty Cityja, gde metak leti brže od reči, a jedini zakon koji važi je onaj ulice. Odrastao sam gledajući kako padaju veliki i kako preživljavaju pametni. Nikad nisam imao bogatstvo, ali sam imao mozak, ruke i hrabrost – i to je bilo dovoljno.
Prve pare sam zaradio vozeći "pakete" po Brokeru, bez pitanja šta je unutra. Kasnije sam proširio znanje – naučio da popravljam motore, švercujem robu, izbegavam LSPD i ćutim kad treba. U ovom svetu, ćutanje zlata vredi.
Kad su stvari postale prevruće, prešao sam u Los Santos. Novi grad, stari problemi. Ali ovde imam šansu da budem neko. Grad je truo – korupcija, bande, prevara iza svakog ugla. Baš onako kako mi odgovara.
Ne glumim gangstera, niti glumim poštenjačinu. Radim ono što mora da se uradi. Mogu da vozim, mogu da pucam, mogu da ćutim – zavisi šta ti treba. Ovde sam da izgradim svoje ime, bez da klečim pred ikim.
Los Santos je grad prilika.
Ishodi:
1-Mogu da kupim oruzije sa pistoljom u ruci
2-Mogu da pretrazujem sa oruzijem u ruci
3-Mogu da kradem gotovinu sa oruzijem u ruci
4-Mogu da kupim kanabis sa pistoljem u ruci
5-Mogu da dizem igraca sa oruzijem u ruci
itd...
Pravila:
1. Ne sme imati nikakve ishode vezane za organizaciju
2. Ne sme kršiti pravila servera ili ići protiv skripte
3. Dodati rezultati moraju biti realni i mogući
4. Ako je biografija odbijena, možete se ponovo prijaviti nakon 7 dana
5. Ako se u rezultatima nađe više kršenja pravila, administrator ima pravo da odbije biografiju
6. Ako je biografija u pogrešnom formatu, administrator ima pravo da odbije biografiju.
Starost:21
Rasa:bjelac
Nacionalnost:Bosanac
Mesto rođenja:Los Santos
Otac: Diego
Majka: Elena
Težina:75kg
Visina:175cm
Boja očiju: Plava
Boja kose:Crna
Tetovaže:Imam tetovaze na: levoj ruci i desnoj imam na glavi na obe ruke i noge.
Prednosti: Dobre vestine voznje
Slabost: Lako se iznerviram
Životna priča: 200+ reči
Rođen u senkama zgrada Liberty Cityja, gde metak leti brže od reči, a jedini zakon koji važi je onaj ulice. Odrastao sam gledajući kako padaju veliki i kako preživljavaju pametni. Nikad nisam imao bogatstvo, ali sam imao mozak, ruke i hrabrost – i to je bilo dovoljno.
Prve pare sam zaradio vozeći "pakete" po Brokeru, bez pitanja šta je unutra. Kasnije sam proširio znanje – naučio da popravljam motore, švercujem robu, izbegavam LSPD i ćutim kad treba. U ovom svetu, ćutanje zlata vredi.
Kad su stvari postale prevruće, prešao sam u Los Santos. Novi grad, stari problemi. Ali ovde imam šansu da budem neko. Grad je truo – korupcija, bande, prevara iza svakog ugla. Baš onako kako mi odgovara.
Ne glumim gangstera, niti glumim poštenjačinu. Radim ono što mora da se uradi. Mogu da vozim, mogu da pucam, mogu da ćutim – zavisi šta ti treba. Ovde sam da izgradim svoje ime, bez da klečim pred ikim.
Los Santos je grad prilika.
Ishodi:
1-Mogu da kupim oruzije sa pistoljom u ruci
2-Mogu da pretrazujem sa oruzijem u ruci
3-Mogu da kradem gotovinu sa oruzijem u ruci
4-Mogu da kupim kanabis sa pistoljem u ruci
5-Mogu da dizem igraca sa oruzijem u ruci
itd...
Pravila:
1. Ne sme imati nikakve ishode vezane za organizaciju
2. Ne sme kršiti pravila servera ili ići protiv skripte
3. Dodati rezultati moraju biti realni i mogući
4. Ako je biografija odbijena, možete se ponovo prijaviti nakon 7 dana
5. Ako se u rezultatima nađe više kršenja pravila, administrator ima pravo da odbije biografiju
6. Ako je biografija u pogrešnom formatu, administrator ima pravo da odbije biografiju.
Last edited: