Ime: Lazarr Molerr
Pol: Musko
Starost: 24
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Mladen Molerr
Majka: Danijela Molerr
Težina: 82 kg
Visina: 186 cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Braon
Tetovaže: Obe noge, ledja, na prsima
Prednosti: Precizan, snalazljiv
Slabost: nestrpljiv
Životna priča:
Ja sam Lazarr Molerr, 24 godine. Rođen u Los Santosu, ali srce mi je ostalo vezano za Srbiju. Otac Mladen — tvrd čovek sa pravilima. Majka Danijela — tiha snaga koja me držala na nogama. Visok 186 cm, imam zelene oči i tamnobraon kosu. Telo mi je prekriveno tetovažama — po nogama, leđima, grudima. Svaka ima značenje: jedne su podsjetnici na greške, druge na ljude koje više nemam.
Ulica me naučila da budem precizan i brz u odlukama jer oklevanje može značiti kraj. Snalazim se dobro tamo gde drugi pokušavaju da prežive danjujući između rupa.
Nestrpljiv sam prema onima koji ne znaju šta žele ili oklevaju kad treba delovati.
Ne tražim borbu, ali nikad ne izmičem od nje ako mora.
Odrastao sam gledajući kako pravila štite samo one s moćnim pozadinom pa sam prestao da verujem u sistem.
Umesto toga postao sam svoj sopstveni zakon koliko vreme dozvoljava.
Ishodi:
1-Lazar moze da vozi sva vozila off-road do 60 km/h.
2-Lazar moze da ide u 2v1 zbog njegove preciznosti i snalazljivosti.
3-Lazar moze da koristi oruzije velikog kalibra kao sto su heavy sniper i LMG.
4-Lazar moze da pretrazuje, dize, veze, vuce, ubacuje u auto, izbacuje iz auta, uzima stvari iz gepeka, skuplja stvari, jede, prica na radio i krade gotovinu sa pistoljem (revolverom, tejzerom ili bilo kojim drugim pistoljem) u ruci.
5-Lazar moze da nosi oruzije bez serijskog broja (xxx, ofarbano)
Pol: Musko
Starost: 24
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Mladen Molerr
Majka: Danijela Molerr
Težina: 82 kg
Visina: 186 cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Braon
Tetovaže: Obe noge, ledja, na prsima
Prednosti: Precizan, snalazljiv
Slabost: nestrpljiv
Životna priča:
Ja sam Lazarr Molerr, 24 godine. Rođen u Los Santosu, ali srce mi je ostalo vezano za Srbiju. Otac Mladen — tvrd čovek sa pravilima. Majka Danijela — tiha snaga koja me držala na nogama. Visok 186 cm, imam zelene oči i tamnobraon kosu. Telo mi je prekriveno tetovažama — po nogama, leđima, grudima. Svaka ima značenje: jedne su podsjetnici na greške, druge na ljude koje više nemam.
Ulica me naučila da budem precizan i brz u odlukama jer oklevanje može značiti kraj. Snalazim se dobro tamo gde drugi pokušavaju da prežive danjujući između rupa.
Nestrpljiv sam prema onima koji ne znaju šta žele ili oklevaju kad treba delovati.
Ne tražim borbu, ali nikad ne izmičem od nje ako mora.
Odrastao sam gledajući kako pravila štite samo one s moćnim pozadinom pa sam prestao da verujem u sistem.
Umesto toga postao sam svoj sopstveni zakon koliko vreme dozvoljava.
Ishodi:
1-Lazar moze da vozi sva vozila off-road do 60 km/h.
2-Lazar moze da ide u 2v1 zbog njegove preciznosti i snalazljivosti.
3-Lazar moze da koristi oruzije velikog kalibra kao sto su heavy sniper i LMG.
4-Lazar moze da pretrazuje, dize, veze, vuce, ubacuje u auto, izbacuje iz auta, uzima stvari iz gepeka, skuplja stvari, jede, prica na radio i krade gotovinu sa pistoljem (revolverom, tejzerom ili bilo kojim drugim pistoljem) u ruci.
5-Lazar moze da nosi oruzije bez serijskog broja (xxx, ofarbano)