Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11307
Players nickname
Julien Laprince
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Sep 13, 2025
Time
21:59
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1131561/

szksomm

Player
Player
Poštovana administracijo, žalba mi je odbijena za nedovoljno dokaza. Za blackmailing i razumem, ali za P.D. 1.8 i G.P. 6.4 mislim da ima dovoljno dokaza da bar vi pogledate njihov server gde šalju ispitivanja koja rade. Oni tamo imaju kanal gde šalju ispitivanja i to sve guverner pogleda i da im advokatsku (moze da se vidi u jednom trenutku kad napisu nešto u chat pa će im se videti rank).

Sta je tu protiv pravila?

Po zakonu 2.3 o advokatima (
Glavni tužilac i sudija Vrhovnog suda odgovorni su za održavanje ispitivanja državne advokature,
izdavanje licenci državnim advokatima i aktivnosti državnih tužilaca.) mogu da testiraju i prihvataju prijave samo vrhovni sudija i glavni tužilac. Oni to po zakonu nisu radili što je P.D. 1.8 (mogu da se pogledaju ispitivanja na serveru). Sta je tu G.P. 6.4 ajde dobro to što guverner izdaje licence, a ne sme, nego što pogleda video gde se vidi da testiraju do sadašnji Asistenti guvernera ili zamenici (samo je Milan bio sudija) i on još njima svesno da dozvolu što je očita korupcija i iskorišćavanje pozicije guvernera bez biografije (za izdavanje tih licenci možete u logore da pogledate). Nadam se da će se ovo rešiti što pre.

Drugi deo žalbe na istog admina

Kako gov koji ovo radi sve (poslacu žalbe dole) dobije privremenu organizaciju) Rejected - Mass Rule Break | GOV

Problem je što u svakoj toj žalbi je bio neki veliki rank koji je idalje u govu (jedan od njih je i guverner (link zalbe) gde je rekao advokatu da mi smanji kaznu jer sam išao levo a lepo piše u zakonu o državnim organizacijama 2.5 (
Zaposleni u Policijskoj upravi Los Santos-a izuzeti su od odgovornosti ukoliko su
prinuđeni da prekrše saobraćajne propise tokom obavljanja svojih službenih dužnosti.) a na snimku se lepo vidi da je bilo nužno kako me ne bi čovek udarao idalje)). Fascinantno je kako takav gov dobije da vodi privremenu, ponavljam svi iz tih žalbi u udalje u govu.

Hvala što ste čitali do ovde, uradite kako mislite da je najbolje za server. LP.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Zalba je okacena 11sep , 99% dokaza koji su dostavljeni su dokazi koji nisu validni , proslo 48h od situacije samim time administrator je donio ispravnu odluku , sledeci put kada vidite krsenje pravila nemojte cekat 10d+ nego odmah prijavite

Status
Not open for further replies.
Top Bottom