Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

bosch_Vrba

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Sven
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: Od 3 do 7 sati
5. Vaš Discord: Svekii.
6. Vaše ingame ime:Vrba Bosch
7. Vaš ID:56151

1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Do sada nikada nisam bio lider a imam dosta iskustva u organizaicijama i mislim da bio mogao napraviti dobru rolplay pricu

2.2 mislim da bi u kratkom roku okupio jako sposobne ljude i aktivnost balasa da bi bila na velikom nivou sa puno turfova i taolackih i raznih pljacki

2.3 i dobro poznajem pravila i znam ljude koji bi bili samnom koji takodjer poznaju vrhunski pravila i mislimk da bi sa time usjeli napraviti cjeli mandat u balasima ako ne cak i dva mandata

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 potrudicu se za rolplay bude na visokome nivou da bilo koja osoba kolja prekrsi bilo kakvo pravilo bude kaznjena i da kada se rolplaya da se rolplaya ali potrudicu se da tu bude i zezancije kada je to moguce i da probamo svakoga clana saslusati i neke nove clanove nauciti kako se radi taj posao

3.2 takodjer trudio bi se da svaki clan dobije jednaki dio novca cime bi ih potaknuo da jos vise udju u balase i ostale lidere da krenu koristiti tu metodu i naravno da se da bonusi najaktivnijem i tako slicno

3.3 svaki hc i hs ce iumati svoje zaduzenje i svoj dio clanova za koj je on zaduzen i rank 12 11 cew biti zaduzeni da malim prankovima kada zasluzuju rank povecaj ali i samanje isti taj kada zasluzuju

3.4 takodjer potrudicu se da geto bude puni ljubicaste boje odnosno clanova balasa i da u getu budemo najveci strah i trpet

3.5 potrudu cu se sa ostalima liderima crime organizacija imamo dobre odnose sto mislim da bi jos vise pomoglo roplayu na ovome predivnom grand projektu

1. Suspend – Kaznjeni clan krsio je pravila.
2. Novajlija – sitni dilerčić i clan koj tek ulazi u pricu.
3. Grafit team – zadužen uglavnom za grafite.
4. Street Robber – Dobija poverenje članova koji su duže vreme tu.
5. Gangsta – aktivan u radu, vodi novije članove na akcije i u Geto.
6. Shot Caller – raniji član bande, pita se za odredjene akcije.
7. Capo (Original Gangsta) – veteran bande, ima poštovanje svih članova bande.
8. Enforcer – Zaštitnik članova.
9. Turfer – Vodi manju ekipu, i on im zadaje zadatke.
10. OG – Desna ruka HC-a, vodi akcije kad HC nije tu.
11. Under Boss – Glavni HC ispod OG Boss-a. Radi akcije i ostale aktivnosti.
12. OG Boss – Zamenik Big Bossa, bajča.
13. Boss – glavni, vodi celu organizaciju.

Lukile White

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Sven
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu: Od 3 do 7 sati
5. Vaš Discord: Svekii.
6. Vaše ingame ime:Vrba Bosch
7. Vaš ID:56151

1. Lider za The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Do sada nikada nisam bio lider a imam dosta iskustva u organizaicijama i mislim da bio mogao napraviti dobru rolplay pricu

2.2 mislim da bi u kratkom roku okupio jako sposobne ljude i aktivnost balasa da bi bila na velikom nivou sa puno turfova i taolackih i raznih pljacki

2.3 i dobro poznajem pravila i znam ljude koji bi bili samnom koji takodjer poznaju vrhunski pravila i mislimk da bi sa time usjeli napraviti cjeli mandat u balasima ako ne cak i dva mandata

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 potrudicu se za rolplay bude na visokome nivou da bilo koja osoba kolja prekrsi bilo kakvo pravilo bude kaznjena i da kada se rolplaya da se rolplaya ali potrudicu se da tu bude i zezancije kada je to moguce i da probamo svakoga clana saslusati i neke nove clanove nauciti kako se radi taj posao

3.2 takodjer trudio bi se da svaki clan dobije jednaki dio novca cime bi ih potaknuo da jos vise udju u balase i ostale lidere da krenu koristiti tu metodu i naravno da se da bonusi najaktivnijem i tako slicno

3.3 svaki hc i hs ce iumati svoje zaduzenje i svoj dio clanova za koj je on zaduzen i rank 12 11 cew biti zaduzeni da malim prankovima kada zasluzuju rank povecaj ali i samanje isti taj kada zasluzuju

3.4 takodjer potrudicu se da geto bude puni ljubicaste boje odnosno clanova balasa i da u getu budemo najveci strah i trpet

3.5 potrudu cu se sa ostalima liderima crime organizacija imamo dobre odnose sto mislim da bi jos vise pomoglo roplayu na ovome predivnom grand projektu

1. Suspend – Kaznjeni clan krsio je pravila.
2. Novajlija – sitni dilerčić i clan koj tek ulazi u pricu.
3. Grafit team – zadužen uglavnom za grafite.
4. Street Robber – Dobija poverenje članova koji su duže vreme tu.
5. Gangsta – aktivan u radu, vodi novije članove na akcije i u Geto.
6. Shot Caller – raniji član bande, pita se za odredjene akcije.
7. Capo (Original Gangsta) – veteran bande, ima poštovanje svih članova bande.
8. Enforcer – Zaštitnik članova.
9. Turfer – Vodi manju ekipu, i on im zadaje zadatke.
10. OG – Desna ruka HC-a, vodi akcije kad HC nije tu.
11. Under Boss – Glavni HC ispod OG Boss-a. Radi akcije i ostale aktivnosti.
12. OG Boss – Zamenik Big Bossa, bajča.
13. Boss – glavni, vodi celu organizaciju.
Pending review - Leader za The Ballas Gang | Fadilj Pokmdeklj slicna app cak si i rankovima mesta zamenio :)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom