Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
54448
Players nickname
Huan rodrigez
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Sep 14, 2025
Time
22:44
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1133606/#post-3951675

Alexios Santos

Player
Player
Imam jednu primedbu igrac je prevario administraciju jer je kaznio mog kolegu a igrac nije dostavio pravi POV
Milos borge je odlican admin ali je trazio duzi pov tj pocetak situacije gde igrac salje nesto skraceno
ja sam se nasao u toj situaciji i zato pisem imam vreme na povu kada se to desilo igrac nije poslao POV npr od ove situacije kada kaze da stane ili sta se izdesavalo pre toga mozda mu je i brojano na njegovom snimku se ne vidi ovaj pocetak ili sta je pre ovoga bilo samo kako njegove kolege pitaju sta ce sa nama raditi znaci situacija je vec u toku i onda se vidi kako auti stizu i krece pucanje sto bi znacilo da je vec bilo desavanje ne bi oni stojali tu bez razloga.

Pre svega mi smo jurili kolegu njihvog kome je brojano i on je pobegao u DOC (Imamo video dokaz ako je potrebno) nakon toga su nas pucali kao brane kolegu mi smo se malo povukli sto potvrdjuje njihov snimak gde kaze sta da radimo sa ovim jazavicarima znaci situacija je u toku a igrac nije poslao pov od pocetka tako da ovo nije G.P 6.15
Ako je ovo 6.15 onda zasto nama traze uvek duzi POV kako smo dosli u kontakt sa njima ?
Fali ovaj deo : Watch OD kad ste dosli | Streamable

Top Bottom