Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75457
Players nickname
Dimi Excalibur
Administrators nickname
Profa Silnii
Date
Sep 14, 2025
Time
16:19
Proofs
https://imgur.com/a/ljAuAXe

Dimii Mersiii

Player
Player
Pozdrav, danas sam dobio ban za Pravilo događaja 1.7 jer nisam imao POV sa eventa drzavne kontrole. Priznajem da ovaj puta nisam imao POV, ne iz razloga kako bih izbegao nesto nego jer nisam imao dovoljno mesta na disku. Ali mislim da je ovde admin Profa Slini napravio gresku. Igrac koji je okacio zalbu je napisao kako zahteva POV lika koji ga je pucao na pocetku, sto nisam ja. Ja dolazim tek kasnije i pucam se na blizu sa tim igracem i u tom delu nema nista sumnjivo zbog cega bi trebao moj POV. Ne znam kako je admin zakljucio da sam ja pucao tog lika na pocetku i zbog cega je zahtevao moj POV. Verovatno je video kako sam ga ja ubio i zakljucio da treba zahtevati moj POV iako taj igrac nije zbog toga kacio zalbu. Da nadodam kako je na tu zalbu dostavljen POV koji je igrac trazio, gde se vidi ko ga puca na pocetku, ali admin nije to uzeo u obzir. Opet kazem, znam da sam pogresio, ali mislim kako odluka admina nije korektna. Hvala na citanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom