Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47752
Players nickname
Blade Tyson
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Sep 13, 2025
Time
22:45pm
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1133606/#post-3951686

Vin Turbo

Player
Player
Admin je doneo pogrešnu odluku jer je tražio duži POV snimak, a igrač je dostavio samo 10 sekundi snimka u kojem se ne vidi ni kako, ni zašto, ni na koji način je došao u kontakt sa mnom. Ne vidi se kako je situacija započela, što je ključno za pravilno razumevanje celokupne situacije.

Moj kolega, koji je bio prisutan tokom cele situacije, podneo je žalbu na adminovu odluku jer je očigledno da igrač koji je postavio snimak prilazi meni, ali nije dostavio deo snimka u kojem se vidi taj prilazak, iako mu je to izričito bilo traženo. Umesto toga, poslao je samo skraćeni snimak od 10 sekundi, čime je izostavljen ceo početak i time prikazano pogrešno stanje stvari.

Evo ga forum od Kolege koji je napravio žalbu na tu istu situaciju, zašto je igrač koji me je prijavio nije poslao od ove situacije ili od situacije ranije kada mi je prišao prvi put: Pending review - G.P 6.15 | Milos Borge

Zbog svega navedenog, smatram da odluka nije bila pravedna i da bi slučaj trebalo ponovo razmotriti uz kompletan snimak koji obuhvata ceo tok situacije od početka.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom