NAGLASAK:ABRAHAME PROCITAJ CELU ZALBU PA ODGOVORI!
E ovako je sve pocelo..Jednoga dana mnogo sam zavoleo ovaj projekat,oduvek sam hteo da postanem administrator.Odmah sam se prijavio i pao ispitivanje u prvih 10 minuta zato sto nisam tad znao nista ni sta ispituju ni ostalo...Bio sam izneveren i prijavio se opet.Bio sam nestrpljiv i cekao preko 2 nedelje.U DM sam smarao administratora Niku Salamancu posto je on pregledavao aplikacije kad ce ih pregledati.Naravno on mi je lepo govorio bit ce pregledane kad budu bile strpi se.Naravno to nisam ucinio i ispao glup..Nakon toga 3 aplikacije za administratora za redom su mi odbili iz razloga:
Trenutno ne primamo kandidate sa ovakvim specifikacijama.Napisao sam zalbu za odbijanje tih aplikacija i tada sam dobio poruku koja glasi: ''BL si za administratora'' napisao sam naravno za appeal za UNBLACKLIST gde si mi samo napisao ODBIJENO.Od tad sam ucio i ucio i ucio pravila i postigao mnogo veci nivo znanja,kad sam se prijavljivao za lidera sto sluzi velike odgovornosti.Bio sam strpljiv makar cekao mesec dana nisam nikog smarao.Zelim se takodje izviniti za postupke sto sam bio nestrpljiv.Nisam ocekivao da ce te to uzeti u obzir strogo.Ja mislim da ces odbiti ovu zalbu kao i svaku za UNBLACKLIST za administratora ali barem pokusavam,ne odustajem od svojih ciljeva,Ja ZNAM da mogu biti dobar administrator i volim da pomazem igracima i da resavam probleme da bi mogli nastaviti ugodno igrati na ovom projektu.Naravno i sprecio bih krsenje pravila drugih igraca na serveru..Znam da je ovo samo igrica ali puno mi znaci da budem deo admin tima. Razumem zasto sam dobio BL,iskreno se jos jednom izvinjavam i mogu da obecam da se takva stvar vise nece ponoviti voleo bih dobiti sansu da dokazem da sam naucio iz moje greske.
Hvala ti puno sto si izdvojio vreme da procitas ovu zalbu

Veliki pozdrav od Mate ugodan ostatak veceri!