1. IRL ime:
Kenan
2. Godine:
21
3. Vremenska zona:
GMT+1
4. Vrijeme kada sam online:
Svaki dan od 18:00 do 04:00
5. Prosječna dnevna aktivnost:
8 do 10 sati
6. Discord:
rio.ragazzi
7. In-Game ime:
Rio Ragazzi
8. In-Game ID:
78358
9. Željena pozicija:
Admin – Crime kurator
1. Zašto želim postati admin?
Želim postati admin jer duboko poštujem pravila i strukturu servera. Tokom svog RP iskustva primijetio sam koliko dobar admin tim doprinosi kvalitetnom RP-u, i želim biti dio te podrške. Imam volju i znanje da pomognem igračima da razumiju i poštuju pravila, a istovremeno zadržim zdravu RP atmosferu. Kao kurator Crime-a, želim unaprijediti balans između organizacija i učiniti underworld RP dinamičnijim, kvalitetnijim i poštenijim za sve strane.
2. Moje prednosti:
Odlična komunikacija i staloženost u stresnim situacijama
Visok nivo poštovanja prema pravilima i fer play principima
Lojalnost i diskretnost – povjerljive informacije ostaju između tima
Poznavanje RP scena, pogotovo unutar kriminalnog miljea
Aktivnost – dostupan sam i u kasnim noćnim satima kada često nema dovoljno staffa
3. Moje slabosti:
Ponekad imam tendenciju da previše vjerujem ljudima, ali sam kroz RP naučio kako postaviti granice. Trudim se da svakog igrača sagledam objektivno, bez ličnih emocija, i da uvijek prvo tražim dokaze i činjenice prije nego što donesem odluku.
4. Jesam li spreman napustiti RP život?
Da, u potpunosti sam spreman napustiti RP ulogu kako bih se posvetio adminskoj dužnosti. Moj fokus bi bio isključivo na pravilima, kontroli i pomoći zajednici.
5. Jesam li spreman prodati svoj biznis?
Da. Trenutno nemam biznis, a ako bi došlo do toga, odmah bih ga prodao jer poštujem pravila admin tima.
6. IRL problemi koji bi spriječili aktivnost?
Ne, nemam IRL problema. Slobodan sam i mogu se maksimalno posvetiti ulozi admina.
Kenan
2. Godine:
21
3. Vremenska zona:
GMT+1
4. Vrijeme kada sam online:
Svaki dan od 18:00 do 04:00
5. Prosječna dnevna aktivnost:
8 do 10 sati
6. Discord:
rio.ragazzi
7. In-Game ime:
Rio Ragazzi
8. In-Game ID:
78358
9. Željena pozicija:
Admin – Crime kurator
1. Zašto želim postati admin?
Želim postati admin jer duboko poštujem pravila i strukturu servera. Tokom svog RP iskustva primijetio sam koliko dobar admin tim doprinosi kvalitetnom RP-u, i želim biti dio te podrške. Imam volju i znanje da pomognem igračima da razumiju i poštuju pravila, a istovremeno zadržim zdravu RP atmosferu. Kao kurator Crime-a, želim unaprijediti balans između organizacija i učiniti underworld RP dinamičnijim, kvalitetnijim i poštenijim za sve strane.
2. Moje prednosti:
Odlična komunikacija i staloženost u stresnim situacijama
Visok nivo poštovanja prema pravilima i fer play principima
Lojalnost i diskretnost – povjerljive informacije ostaju između tima
Poznavanje RP scena, pogotovo unutar kriminalnog miljea
Aktivnost – dostupan sam i u kasnim noćnim satima kada često nema dovoljno staffa
3. Moje slabosti:
Ponekad imam tendenciju da previše vjerujem ljudima, ali sam kroz RP naučio kako postaviti granice. Trudim se da svakog igrača sagledam objektivno, bez ličnih emocija, i da uvijek prvo tražim dokaze i činjenice prije nego što donesem odluku.
4. Jesam li spreman napustiti RP život?
Da, u potpunosti sam spreman napustiti RP ulogu kako bih se posvetio adminskoj dužnosti. Moj fokus bi bio isključivo na pravilima, kontroli i pomoći zajednici.
5. Jesam li spreman prodati svoj biznis?
Da. Trenutno nemam biznis, a ako bi došlo do toga, odmah bih ga prodao jer poštujem pravila admin tima.
6. IRL problemi koji bi spriječili aktivnost?
Ne, nemam IRL problema. Slobodan sam i mogu se maksimalno posvetiti ulozi admina.