Ćao Aldine,Nixa,Abrahame već ste imali priču sa ovim malim dečkićem . Dotični drugar mu je bio u adminima pa mu je Miha upao ja account jailao mene abru muju itd itd . Posle tog su svi kolektivno uključujući i Limrexa dobili blackliste sa servera vrlo dobro znaš ovu ekipu ko su i šta su evo ja ti lično šaljem POV koje imam i juče sto me je kacio takodje snimio sam za svaki slučaj imam glas njegov pa nije toliko teško se odraditi i Voice Check ukoliko je potrebno . 67334 mu je Ban Evade Acc main mu je 39471 twink nisam siguran koji mu je . Prepoznao sam mu glas mislim videcete i sami u narednim POV kako i sta .
Ugodan ostatak dana / veceri Teo Alhabib
ban evade acc
ban evade acc
main acc
main ac
main acc
twink discord njegov : ravenwhiteout
ID discorda : 955398686240821278
Main discord mu nemam nazalost ali je banovan sa Discorda oficijalnog tako da ako se poklope IP moze se lako naci.
Takodje Seniori ili bilo ko neka zakljuca zalbu zbog moguceg offtopica posto ce se deca po forumu pojaviti naravno, sa 500 + ban evade forum Accs XD
Ugodan ostatak dana / veceri Teo Alhabib
twink discord njegov : ravenwhiteout
ID discorda : 955398686240821278
Main discord mu nemam nazalost ali je banovan sa Discorda oficijalnog tako da ako se poklope IP moze se lako naci.

Takodje Seniori ili bilo ko neka zakljuca zalbu zbog moguceg offtopica posto ce se deca po forumu pojaviti naravno, sa 500 + ban evade forum Accs XD