Informacije
1. Vaše ime IRL: Kenan
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame: 16:00 - 02:00
5. Prosjecna aktivnost po danu: 8-10h
6. Vaš Discord: rio.ragazzi
7. Vaše ingame ime: Rio Ragazzi
8. Vaš ID: 78358
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Admin – Crime kurator
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Želim postati admin jer duboko poštujem pravila i strukturu servera. Tokom svog RP iskustva primijetio sam koliko dobar admin tim doprinosi kvalitetnom RP-u, i želim biti dio te podrške. Imam volju i znanje da pomognem igračima da razumiju i poštuju pravila, a istovremeno zadržim zdravu RP atmosferu. Kao kurator Crime-a, želim unaprijediti balans između organizacija i učiniti underworld RP dinamičnijim, kvalitetnijim i poštenijim za sve strane.
2. Koje su vaše prednosti?
- Odlična komunikacija i staloženost u stresnim situacijama
Visok nivo poštovanja prema pravilima i fer play principima
Lojalnost i diskretnost – povjerljive informacije ostaju između tima
Poznavanje RP scena, pogotovo unutar kriminalnog miljea
Aktivnost – dostupan sam i u kasnim noćnim satima kada često nema dovoljno staffa
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ponekad imam tendenciju da previše vjerujem ljudima, ali sam kroz RP naučio kako postaviti granice. Trudim se da svakog igrača sagledam objektivno, bez ličnih emocija, i da uvijek prvo tražim dokaze i činjenice prije nego što donesem odluku.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Da, u potpunosti sam spreman napustiti RP ulogu kako bih se posvetio adminskoj dužnosti. Moj fokus bi bio isključivo na pravilima, kontroli i pomoći zajednici.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Ne, nemam IRL problema. Slobodan sam i mogu se maksimalno posvetiti ulozi admina.
1. Vaše ime IRL: Kenan
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame: 16:00 - 02:00
5. Prosjecna aktivnost po danu: 8-10h
6. Vaš Discord: rio.ragazzi
7. Vaše ingame ime: Rio Ragazzi
8. Vaš ID: 78358
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Admin – Crime kurator
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
- Želim postati admin jer duboko poštujem pravila i strukturu servera. Tokom svog RP iskustva primijetio sam koliko dobar admin tim doprinosi kvalitetnom RP-u, i želim biti dio te podrške. Imam volju i znanje da pomognem igračima da razumiju i poštuju pravila, a istovremeno zadržim zdravu RP atmosferu. Kao kurator Crime-a, želim unaprijediti balans između organizacija i učiniti underworld RP dinamičnijim, kvalitetnijim i poštenijim za sve strane.
2. Koje su vaše prednosti?
- Odlična komunikacija i staloženost u stresnim situacijama
Visok nivo poštovanja prema pravilima i fer play principima
Lojalnost i diskretnost – povjerljive informacije ostaju između tima
Poznavanje RP scena, pogotovo unutar kriminalnog miljea
Aktivnost – dostupan sam i u kasnim noćnim satima kada često nema dovoljno staffa
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ponekad imam tendenciju da previše vjerujem ljudima, ali sam kroz RP naučio kako postaviti granice. Trudim se da svakog igrača sagledam objektivno, bez ličnih emocija, i da uvijek prvo tražim dokaze i činjenice prije nego što donesem odluku.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
- Da, u potpunosti sam spreman napustiti RP ulogu kako bih se posvetio adminskoj dužnosti. Moj fokus bi bio isključivo na pravilima, kontroli i pomoći zajednici.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
- Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Ne, nemam IRL problema. Slobodan sam i mogu se maksimalno posvetiti ulozi admina.