Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Ironic Jovanovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL Djole
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosjek online po danu2 do 8sati
5. Vaš Discord gggroki99
6. Vaše ingame ime Ironic Jovanovic
7. Vaš ID 77957
Rankovi:
1.Suspend
2.Odsustvo
3.Na Obuci
4.Medicinski brat
5.Mladi Doktor
6.Doktor
7.Iskusni Doktor
8.Mladi Pilot
9.Pilot
10.Iskusan Pilot
11.Tehnicar I
12.Tehnicar II
13.Tehnicar III
14.Probni Hirurg
15.Hirurg
16.Starij Hirurg
17.Mladi Anesteziolog
18.Anesteziolog
19.Iskusni Anesteziolog
20.Farmaceut
21.Inspektor Zdravlja
22.Instruktor Obuke
23.Za.Vodja Hirurga /Anesteziolozi
24.Vodja Hirurga/Anesteziologa
25.Zam.Vodja laba
26.Vodja Laba
27.Supervizor
28.Asistent of Director
29.Zamenik Direktora
30.Director Ems
1.Lider za
Emergency Medical Services (EMS)

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije

a) Iskustvo i poznavanje sistema
Već imam značajno iskustvo u RolePlay-u, uključujući i rad u medicinskim i sličnim organizacijama. Poznajem sve standardne procedure EMS-a, što mi daje sigurnost u rukovođenju timom i pružanju brze i efikasne pomoći građanima.

b) Organizacione sposobnosti i odgovornost
Smisao za organizaciju, vođenje tima i rješavanje konflikata su moje jake strane. Vjerujem da dobar lider mora biti primjer drugima, ali i neko ko zna kada treba da sasluša tim i reaguje u kriznim situacijama.

c) Unapređenje kvaliteta RP-a
Motivisan sam da podignem kvalitet RP-a unutar EMS-a. Želim da medicinska pomoć bude više od "heal i idemo dalje", već da uključuje realističan pristup, interakciju s građanima, i saradnju s drugim organizacijama (PD, GOV itd.).
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:,

Uvođenje obaveznih RP scena kod svakog izlaska na teren (npr. procjena stanja, dijagnoza, transport do bolnice, kontakt s porodicom i sl.), uz obavezno pisanje kratkog izveštaja nakon intervencije.

Edukacija novih članova kroz interne obuke i treninge, kako bi svi članovi znali osnovna RP pravila i kako da ih primjenjuju u medicinskim situacijama.

Timski duh i komunikacija – podsticanje komunikacije među članovima putem redovnih sastanaka, kao i saradnja s drugim organizacijama kako bi RP bio dublji i realističniji.

3.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Uvođenje obaveznih RP scena kod svakog izlaska na teren (npr. procjena stanja, dijagnoza, transport do bolnice, kontakt s porodicom i sl.), uz obavezno pisanje kratkog izveštaja nakon intervencije.

Edukacija novih članova kroz interne obuke i treninge, kako bi svi članovi znali osnovna RP pravila i kako da ih primjenjuju u medicinskim situacijama.

Timski duh i komunikacija – podsticanje komunikacije među članovima putem redovnih sastanaka, kao i saradnja s drugim organizacijama kako bi RP bio dublji i realističniji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom