1. Vaše ime IRL Djole
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosjek online po danu2 do 8sati
5. Vaš Discord gggroki99
6. Vaše ingame ime Ironic Jovanovic
7. Vaš ID 77957
Rankovi:
1.Suspend
2.Odsustvo
3.Na Obuci
4.Medicinski brat
5.Mladi Doktor
6.Doktor
7.Iskusni Doktor
8.Mladi Pilot
9.Pilot
10.Iskusan Pilot
11.Tehnicar I
12.Tehnicar II
13.Tehnicar III
14.Probni Hirurg
15.Hirurg
16.Starij Hirurg
17.Mladi Anesteziolog
18.Anesteziolog
19.Iskusni Anesteziolog
20.Farmaceut
21.Inspektor Zdravlja
22.Instruktor Obuke
23.Za.Vodja Hirurga /Anesteziolozi
24.Vodja Hirurga/Anesteziologa
25.Zam.Vodja laba
26.Vodja Laba
27.Supervizor
28.Asistent of Director
29.Zamenik Direktora
30.Director Ems
1.Lider za
Emergency Medical Services (EMS)
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije
a) Iskustvo i poznavanje sistema
Već imam značajno iskustvo u RolePlay-u, uključujući i rad u medicinskim i sličnim organizacijama. Poznajem sve standardne procedure EMS-a, što mi daje sigurnost u rukovođenju timom i pružanju brze i efikasne pomoći građanima.
b) Organizacione sposobnosti i odgovornost
Smisao za organizaciju, vođenje tima i rješavanje konflikata su moje jake strane. Vjerujem da dobar lider mora biti primjer drugima, ali i neko ko zna kada treba da sasluša tim i reaguje u kriznim situacijama.
c) Unapređenje kvaliteta RP-a
Motivisan sam da podignem kvalitet RP-a unutar EMS-a. Želim da medicinska pomoć bude više od "heal i idemo dalje", već da uključuje realističan pristup, interakciju s građanima, i saradnju s drugim organizacijama (PD, GOV itd.).
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:,
Uvođenje obaveznih RP scena kod svakog izlaska na teren (npr. procjena stanja, dijagnoza, transport do bolnice, kontakt s porodicom i sl.), uz obavezno pisanje kratkog izveštaja nakon intervencije.
Edukacija novih članova kroz interne obuke i treninge, kako bi svi članovi znali osnovna RP pravila i kako da ih primjenjuju u medicinskim situacijama.
Timski duh i komunikacija – podsticanje komunikacije među članovima putem redovnih sastanaka, kao i saradnja s drugim organizacijama kako bi RP bio dublji i realističniji.
3.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Uvođenje obaveznih RP scena kod svakog izlaska na teren (npr. procjena stanja, dijagnoza, transport do bolnice, kontakt s porodicom i sl.), uz obavezno pisanje kratkog izveštaja nakon intervencije.
Edukacija novih članova kroz interne obuke i treninge, kako bi svi članovi znali osnovna RP pravila i kako da ih primjenjuju u medicinskim situacijama.
Timski duh i komunikacija – podsticanje komunikacije među članovima putem redovnih sastanaka, kao i saradnja s drugim organizacijama kako bi RP bio dublji i realističniji.
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosjek online po danu2 do 8sati
5. Vaš Discord gggroki99
6. Vaše ingame ime Ironic Jovanovic
7. Vaš ID 77957
Rankovi:
1.Suspend
2.Odsustvo
3.Na Obuci
4.Medicinski brat
5.Mladi Doktor
6.Doktor
7.Iskusni Doktor
8.Mladi Pilot
9.Pilot
10.Iskusan Pilot
11.Tehnicar I
12.Tehnicar II
13.Tehnicar III
14.Probni Hirurg
15.Hirurg
16.Starij Hirurg
17.Mladi Anesteziolog
18.Anesteziolog
19.Iskusni Anesteziolog
20.Farmaceut
21.Inspektor Zdravlja
22.Instruktor Obuke
23.Za.Vodja Hirurga /Anesteziolozi
24.Vodja Hirurga/Anesteziologa
25.Zam.Vodja laba
26.Vodja Laba
27.Supervizor
28.Asistent of Director
29.Zamenik Direktora
30.Director Ems
1.Lider za
Emergency Medical Services (EMS)
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije
a) Iskustvo i poznavanje sistema
Već imam značajno iskustvo u RolePlay-u, uključujući i rad u medicinskim i sličnim organizacijama. Poznajem sve standardne procedure EMS-a, što mi daje sigurnost u rukovođenju timom i pružanju brze i efikasne pomoći građanima.
b) Organizacione sposobnosti i odgovornost
Smisao za organizaciju, vođenje tima i rješavanje konflikata su moje jake strane. Vjerujem da dobar lider mora biti primjer drugima, ali i neko ko zna kada treba da sasluša tim i reaguje u kriznim situacijama.
c) Unapređenje kvaliteta RP-a
Motivisan sam da podignem kvalitet RP-a unutar EMS-a. Želim da medicinska pomoć bude više od "heal i idemo dalje", već da uključuje realističan pristup, interakciju s građanima, i saradnju s drugim organizacijama (PD, GOV itd.).
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:,
3.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji: