Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nolexgames

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Novak
  2. Vaše godine: 14
  3. Vremenska zona: GMT +2 (Srbija)
  4. Prosecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6 sati
  5. Vaš Discord: nolexgames.
  6. Vaš in-game ime: Novak Jovanovic
  7. Vaš ID: 41811
Dodatne informacije

1. Lider za EMS
  2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije: 2.1 Zelim biti lider EMS-A jer smatram da je jedna od najznacajnijih organizacija u gradu, i zelim da svi vide koliko smo zapravo bitni. 2.2 Na većem delu servera na kojem sam RP-ao sam počeo u vojnoj organizaciji, ali nikada nisam uspeo da postanem general ne zbog neznanja pravila već zbog neznanja kada se trebam prijaviti. Volim ovu organizaciju i voleo bih biti lider iste na ovom projektu. 2.3 Pošto sam sposoban voditi neku organizaciju, brinuo bih i o kolegama koje bi došle kod mene u organizaciju. Ne bih imao toleranciju za velike greške te bih poštovao sistem 3 warna kick.
  • Pokušao bih da nađem dobar HC tim koji bi me menjao dok ja nisam tu.
  1. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Vodio bih evidenciju o rankovima, veco rankovi bi bili samo najiskusniji u ovom poslu.

3.2 Svake nedelje bi obavili inspekciju zdravlja za sve organizacije - vodja inspektora zdravlja bi odlucio ko ide na inspekcije, a ko ostaje u bolnici ili intervencije.

3.3 Svake nedelje bi se skupili direktor, zamenici i asistenti da se dogovore oko regrutacija, rank up-demote clanova iz organizacije...

3.4 Broj minimalnih regrutacija u nedelji bi bio 3,a maksimalni broj bi bio 7.

3.5 Aktivnost je jako vazna, tako da bih nasao pouzdane

3.6 Aktivnost i odgovornost Od svih zaposlenih očekivala bi se minimalna aktivnost od dva sata dnevno. Neopravdani AFK tokom radnog vremena rezultovao bi suspenzijom od 24 sata.

3.8 Nedeljni sastanci i planiranje Jednom nedeljno održavali bismo sastanke sa svim čanovima, gde bi se analizirala dosadašnja aktivnost, dodeljivali zadaci i utvrđivao raspored smena.

3.9 Komunikacija i organizacija preko Discorda Svi čanovi bi imali obavezan pristup Discord serveru, gde bi se objavljivale informacije o regrutacijama, organizaciji rada i planovima. Sva ispitivanja novih regruta obavljala bi se preko Discorda, uz prisustvo HC-a.

3.10 Pravedna šansa za sve Svako ko ispunjava određene kriterijume imao bi priliku da se pridruži EMS-U i dokaže se kroz rad i zalaganje.

3.11 Minimalni uslovi za prijem Za ulazak u organizaciju, kandidat mora da ima minimum 13 OOC godina, 5 godina u gradu i da nema dosije.

3.12 Odluke i odgovornost Uvek bih stajao iza odluka svojih zaposlenih ukoliko su postupili u skladu sa pravilima i zakonom. U slučaju greške, situacija bi bila analizirana, zaposlenom bih objasnio gde je pogrešio, a ako bi se isto ponovilo - sledila bi suspenzija od 48 sati.

3.13

3.14 Saradnja sa drugim organizacijama Na svake dve nedelje organizovali bismo sastanke sa ostalim državnim institucijama radi poboljšanja bezbednosti i efikasnijeg sprovođenja zdravlja.

Predlog rankova:
1.Suspend 48H
2.Suspend 24H
3. Novi bolnicar
4. Mladji bolnicar
5.Bolnicar
6.Stariji bolnicar
7.Novi doktor
8.Mlađi doktor
9. Doktor
10.Stariji doktor
11.Obuka za intervenciju