Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50120
Players nickname
Nikola Black
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 5, 2025
Time
16:00
Proofs
https://youtu.be/1PJ7sJR4RP4?si=N8bC6Y7w6Ewjr-lI

Nikola Black

Player
Player
Prije svega volio bih najprije da se iskreno izvinim Aldinu i Abrahamu a i Muji. Znam da sam dosta toga pogresio ali naprotiv sve sto sam pogresio je bilo tek posle moje BL. Na prvom mjestu je Blacklist evade (vise puta), ali dok sa igrao na tim acc ja ni jednom nisam prekrsio druga pravila dok sam igrao, cak sto je najgore sam izvlacio roleplay a pogotov u NG-u. Pedeset 50% tadasnjih NG-ovaca sam ja ispitao i obucio a onih ostalih 50% su preko veze usli ko inace sto ulaze u FIB. A druga stvar koja je 1000% puta gora od Blacklistevada je to sto sam napravio bio moj dc server pod imenom "Zadnji Momenat" koji je trebao da sluzi da pronadjem osobu koja meprijavila ali se to malo iskomplikovalo i ispalo je server koji je trebao da prodaje stvari ing. Aliiiiiiiiiii se to radi broja ljudi a i moderatora prosirilo u server pun mrznje i doxanja, priznajem ja sam doxo samo jednu osobu a to je zena visokog morala koja prijavljuje tako admine. Kao i to da su moji modovi placali ljudima da stavljaju moje profilne a i moje ime sto se moglo primjetiti na grand discordu. Tu sam digo ruke od svega ipustio sam da ostali radi sta oce koliko mi je do**zdilo sve radi gluposti. Ali dok sa roleplay-o na 18k ID-u, bivsi sef Aldin mi je dosao u NG vc i pricao samnom. Posle tog poziva sam malo razmislio o svemu i kad sam se vratio sa svog godisnjeg odmora kuci, izbrisao sam i server i sve sto sam imao dok sam bio admin. Probao sam igrati i na EN i na DE serveru ali nije to to.

Volio bih duboko iz srca da se izvinim svima ali najvise sto mi je krivo jeste da me Mujo nije hteo ni saslusat. To jest sasluso je on mene ali je tvrdio da lazem. Onaj video sto sam vidio o mojoj Bl je cudo jer da sam vidio to ili da me je Mujo pitao "daj mi instagram i slicno i vidio bi da sam to ja i koji je moj nalog". Za onaj nalog sto sam osudjen je jasan dokaz da se moze vidjeti da su sve slike uzete sa mog instagrama i objavljene na taj (po datumu se sve moze vidjeti da su slike na mom pravom nalogu objavljene dugo aman bas dugo prije tog profila) Kao druga zamjerka jeste to da ja onaj kontekst rijeci slabo kad koristim jel pisem na ijekavici a ne na ekavici. A kao trec jest to da pojedini igraci koji su dobijali kazne za uznemiravanje zena, pokazivanje admin pova igracima kao i neki koji su slali admin pitanja doboju samo ban na nekoliko meseci ali za to vrijeme lagano mogu igrat na twinku. Pa zasto to nije slucaj i kod mene? Ako moze volio bih da mi se oprosti moja prljava proslost.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom