Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
422550
Players nickname
Krayz Martinez
Suspect ID
134926
Date of violation
Sep 16, 2025
Time of violation
18:06
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GAU3qnUYooQ

krayz martinez

Player
Player
Merhaba ekip,

Ben [Krayz Martinez]. Onur Hollow tarafından [18:06]'da 7 gün süreyle yasaklandım. Olay şöyle gelişti:

Otoparktayken, 134926 numaralı oyuncu kimliği, CR atarak beni kışkırttı ve toksik davranışlar sergiledi. Ne yaptığını sorduğumda daha da toksik bir tavır takındı. Bu beni çok kızdırdı ve ne yazık ki bir anlık öfkeyle küfür ettim.

Küfür ettiğim için gerçekten özür dilerim. Davranışımın yanlış olduğunun farkındayım ve bir daha asla yapmayacağıma söz veriyorum. Ancak, beni kışkırtan kişiye daha hafif bir ceza verilirken benim 7 gün yasaklanmamın haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Olayla ilgili bir kaydım olmadığı için arkadaşımın kaydını ekliyorum. Lütfen bu durumu tekrar değerlendirmenizi ve yasağımın kaldırılmasını rica ediyorum.

Sana en iyisini diliyorum.

Samimi olarak,
[Krayz Martinez 422550]

krayz martinez

Player
Player
Hello team,

I'm [Krayz Martinez]. I was banned for 7 days by Onur Hollow at [6:06 PM]. The incident unfolded as follows:

While I was in the parking lot, the player ID: 134926 provoked me by throwing a CR and exhibited toxic behavior. When I asked him what he was doing, he became even more toxic. This angered me, and unfortunately, in a moment of anger, I cursed.

I'm truly sorry for cursing. I realize my behavior was wrong and I promise not to repeat it. However, I believe it's unfair that I was banned for 7 days while the person who provoked me received a lesser penalty.

Since I don't have a recording of the incident, I'm attaching my friend's recording. I kindly ask you to reconsider this situation and have my ban lifted.

I wish you the best.

Sincerely,
[Krayz Martinez 422550]

Status
Not open for further replies.
Top Bottom