Informacije
Vaše ime u RL: Vasilije
Vaše godine: 14
Vremenska zona: GMT+1
Prosječna aktivnost na dan: Od 2 do 6 sati dnevno
Vaš Diskord: vasa_smokey
Vaše Ingame ime: Vasa Smokeyy
Vaš ID: 65051
Dodatne Informacije
Lider za SAHP
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Dosta mi je gledanja kako se organizacije raspadaju bez dobrog vodje,imam dovoljno strpljenja i autoriteta da odrzavam red u organizaciji.
2.2 Uzivam u rp-u na ovom serveru,mislim da ako postanem leader organizacije imacu sto vecu zelju da podignem rp kvalitet na sto veci level.
2.3 Moj cilj je okupiti ozbiljne i motivirane clanove za rad,pustiti poneku gresku sa strane te im pomoci da nauce i napreduju.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji :
3.1 Uveo bi stroga pravila organizacije koja se nebi smela krsiti da se nebi desavale glupe NonRp situacij.
3.2 Jedinica Internal Affairs bi radila provere na clanove organizacije da bi se korupcija u organizaciji sto vise smanjila.
3.3 Imam vec spremljen high command team koji bi pomagao novim clanovima i vodio akcije.
3.4 Radio bi treninge sa clanovima organizacije (obijanje gepeka,procedure u poterama,itd) koji bi dobeli rp na veci nivo ne samo u organizaciji vec i na serveru
Rankovi :
30. State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
28. Assistant State Sheriff
27. Divison Chief
26. Major
--HIGH COMMAND--
25. Captain
24. Chief inspector
23. S.W.A.T Captain
22. Lieutentat
21. Deputy Chief Inspector
20. Deputy S.W.A.T Captain
19. Internal Affairs
18. Sergeant
--HIGH STAFF--
17. Inspector
16. Junior Inspector
15. S.W.A.T Sniper unit
14. S.W.A.T Officer
13. S.W.A.T Cadet
12. Veteran Officer IIl
11. Veteran Officer ll
10. Veteran Officer I
9. Senior Officer III
8. Senior Officer II
7. Senior Officer I
6. Officer III
5. Officer II
4. Officer I
3. Towing Unit
2. Sheriff On Training
1. Suspend
Vaše ime u RL: Vasilije
Vaše godine: 14
Vremenska zona: GMT+1
Prosječna aktivnost na dan: Od 2 do 6 sati dnevno
Vaš Diskord: vasa_smokey
Vaše Ingame ime: Vasa Smokeyy
Vaš ID: 65051
Dodatne Informacije
Lider za SAHP
2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Dosta mi je gledanja kako se organizacije raspadaju bez dobrog vodje,imam dovoljno strpljenja i autoriteta da odrzavam red u organizaciji.
2.2 Uzivam u rp-u na ovom serveru,mislim da ako postanem leader organizacije imacu sto vecu zelju da podignem rp kvalitet na sto veci level.
2.3 Moj cilj je okupiti ozbiljne i motivirane clanove za rad,pustiti poneku gresku sa strane te im pomoci da nauce i napreduju.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji :
3.1 Uveo bi stroga pravila organizacije koja se nebi smela krsiti da se nebi desavale glupe NonRp situacij.
3.2 Jedinica Internal Affairs bi radila provere na clanove organizacije da bi se korupcija u organizaciji sto vise smanjila.
3.3 Imam vec spremljen high command team koji bi pomagao novim clanovima i vodio akcije.
3.4 Radio bi treninge sa clanovima organizacije (obijanje gepeka,procedure u poterama,itd) koji bi dobeli rp na veci nivo ne samo u organizaciji vec i na serveru
Rankovi :
30. State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
28. Assistant State Sheriff
27. Divison Chief
26. Major
--HIGH COMMAND--
25. Captain
24. Chief inspector
23. S.W.A.T Captain
22. Lieutentat
21. Deputy Chief Inspector