Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

vasa_smokey

Player
Player
Informacije

Vaše ime u RL: Vasilije

Vaše godine: 14

Vremenska zona: GMT+1

Prosječna aktivnost na dan: Od 2 do 6 sati dnevno

Vaš Diskord: vasa_smokey

Vaše Ingame ime: Vasa Smokeyy

Vaš ID: 65051

Dodatne Informacije

Lider za SAHP

2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Dosta mi je gledanja kako se organizacije raspadaju bez dobrog vodje,imam dovoljno strpljenja i autoriteta da odrzavam red u organizaciji.

2.2 Uzivam u rp-u na ovom serveru,mislim da ako postanem leader organizacije imacu sto vecu zelju da podignem rp kvalitet na sto veci level.

2.3 Moj cilj je okupiti ozbiljne i motivirane clanove za rad,pustiti poneku gresku sa strane te im pomoci da nauce i napreduju.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji :

3.1 Uveo bi stroga pravila organizacije koja se nebi smela krsiti da se nebi desavale glupe NonRp situacij.

3.2 Jedinica Internal Affairs bi radila provere na clanove organizacije da bi se korupcija u organizaciji sto vise smanjila.

3.3 Imam vec spremljen high command team koji bi pomagao novim clanovima i vodio akcije.

3.4 Radio bi treninge sa clanovima organizacije (obijanje gepeka,procedure u poterama,itd) koji bi dobeli rp na veci nivo ne samo u organizaciji vec i na serveru

Rankovi :

30. State Sheriff

29. Deputy State Sheriff

28. Assistant State Sheriff

27. Divison Chief

26. Major

--HIGH COMMAND--

25. Captain

24. Chief inspector

23. S.W.A.T Captain

22. Lieutentat

21. Deputy Chief Inspector