Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Laci Dzoks

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu : 4-10h
5. Vaš Discord: lacidzoks
6. Vaše ingame ime: Laci Dzoks
7. Vaš ID: 76977

1. Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP),

1. Zašto želim da budem Lider ove organizacije?,

Iskustvo i vizija za SAHP Dugo sam aktivan na serveru i prošao sam kroz različite državne organizacije, gde sam imao priliku da budem HC i zamenik. To iskustvo mi je omogućilo da sagledam kako organizacija funkcioniše i šta je potrebno da bi bila uspešna. Smatram da SAHP ima ogroman potencijal, jer pokriva autoputeve i šira područja, što znači da može imati stvarno dinamično i interesantno RP iskustvo. Moj cilj je da SAHP postane organizacija koja je profesionalna, aktivna i privlačna svima koji žele da učestvuju, ali i da svaki član zna da njegov rad ima smisla i da je cenjen. Organizovanost i timski rad Verujem u jasnu organizaciju i timski duh. Planiram da uvedem detaljne obuke za nove članove, kako bi se brzo uklopili i savladali sve RP situacije. Takođe želim da stvorim prijatnu atmosferu unutar organizacije, gde nema nepotrebne napetosti ili svađa. Cilj mi je da ljudi dolaze jer žele, a ne zato što moraju, i da znaju da im trud i posvećenost otvaraju mogućnosti za napredak. Aktivnost i prisutnost na terenu SAHP treba da bude stalno prisutan – bilo da su u pitanju rutinske patrole, hitne intervencije ili koordinisane akcije sa drugim organizacijama. Kao lider, bio bih aktivan i dostupan članovima, motivišući ih i pružajući podršku, a ne samo komandujući odozgo. Želim da svaki član oseti da je deo tima koji je ozbiljan i sposoban, ali i da uživa dok igra.
  1. Moj savet za poboljšanje RP-a u organizaciji,

Planiram da uvodim što više zajedničkih akcija sa drugim državnim organizacijama – patrole, potere, obuke i čak simulacije kriznih situacija. Ovo bi RP učinilo realnijim i zabavnijim za sve. Unutar SAHP-a ne bih tolerisao toksičnost i nepotrebne konflikte. Pravila, kodeks i disciplina će postojati, ali tako da pomažu članovima i ne uništavaju zabavu. Aktivne i posvećene članove bih motivisao nagradama i mogućnošću bržeg napredovanja. Verujem da kada se članovi osećaju cenjeno i poštovano, organizacija uvek funkcioniše bolje i napreduje. Moj cilj je da SAHP postane ozbiljna i jaka organizacija, ali i frakcija u kojoj članovi uživaju i imaju osećaj zajedništva dok igraju.

Hvala na vremenu i srećno svim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom