Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Laci Dzoks

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu : 4-10h
5. Vaš Discord: lacidzoks
6. Vaše ingame ime: Laci Dzoks
7. Vaš ID: 76977

Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP),

Zašto želim da budem Lider ove organizacije?

Iskustvo i vizija za SAHP Dugo sam aktivan na serveru i prošao sam kroz različite državne organizacije, gde sam imao priliku da budem HC i zamenik. To iskustvo mi je omogućilo da sagledam kako organizacija funkcioniše i šta je potrebno da bi bila uspešna. Smatram da SAHP ima ogroman potencijal, jer pokriva autoputeve i šira područja, što znači da može imati stvarno dinamično i interesantno RP iskustvo. Moj cilj je da SAHP postane organizacija koja je profesionalna, aktivna i privlačna svima koji žele da učestvuju, ali i da svaki član zna da njegov rad ima smisla i da je cenjen. Organizovanost i timski rad Verujem u jasnu organizaciju i timski duh. Planiram da uvedem detaljne obuke za nove članove, kako bi se brzo uklopili i savladali sve RP situacije. Takođe želim da stvorim prijatnu atmosferu unutar organizacije, gde nema nepotrebne napetosti ili svađa. Cilj mi je da ljudi dolaze jer žele, a ne zato što moraju, i da znaju da im trud i posvećenost otvaraju mogućnosti za napredak. Aktivnost i prisutnost na terenu SAHP treba da bude stalno prisutan – bilo da su u pitanju rutinske patrole, hitne intervencije ili koordinisane akcije sa drugim organizacijama. Kao lider, bio bih aktivan i dostupan članovima, motivišući ih i pružajući podršku, a ne samo komandujući odozgo. Želim da svaki član oseti da je deo tima koji je ozbiljan i sposoban, ali i da uživa dok igra.

Moj savet za poboljšanje RP-a u organizaciji

Planiram da uvodim što više zajedničkih akcija sa drugim državnim organizacijama – patrole, potere, obuke i čak simulacije kriznih situacija. Ovo bi RP učinilo realnijim i zabavnijim za sve. Unutar SAHP-a ne bih tolerisao toksičnost i nepotrebne konflikte. Pravila, kodeks i disciplina će postojati, ali tako da pomažu članovima i ne uništavaju zabavu. Aktivne i posvećene članove bih motivisao nagradama i mogućnošću bržeg napredovanja. Verujem da kada se članovi osećaju cenjeno i poštovano, organizacija uvek funkcioniše bolje i napreduje. Moj cilj je da SAHP postane ozbiljna i jaka organizacija, ali i frakcija u kojoj članovi uživaju i imaju osećaj zajedništva dok igraju.

Hvala na vremenu i srećno svim kandidatima!

Top Bottom