Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za SAHP | Bogdan Nastic | 46951

Boban Nastic

Womp womp cry more
Player
1.Vaše ime u RL: Bogdan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GTM+2
4. Prosječna aktivnost na dan: od 2 do 5h
5. Vaš Diskord: bogdan7302
6. Vaše Ingame ime: Bogdan Nastic
7. Vaš ID: 46951

Dodatne Informacije
1. Lider za...SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
1.Razlog je sto SAHP ima odlican potencijal, sta mislim pod potencijal je to da SAHP moze da pravi mnogo dobar rp na projektu I moze doprineti vecem uzivanju ljudi Koji igraju projekat.
2. Razlog je zato sto je Moja prva organizacija u koju Sam usao bio upravo SAHP, s time zelim da prva organizacija kojoj bih bio lider Bude bas SAHP jer Sam dosta vremena proveo u njemu I navikao Sam da budem deo SAHP-a, vidjao Sam Kako ova organizacija izgleda u svim oblicima I mislim da bi trebalo da se sprovede veca komunikacija sa ostalim organizacijama, odnosno da se sagrade bolji odnosi sa kolegama.
3. Razlog je to sto imam isplanirano Kako bi sve trebalo izgledati, imam Tim Koji bi mi bili hc komanda I pomogli da svoje ciljeve ostvarim I da dovedem SAHP u red I da pokazem igracima da je SAHP ozbiljna organizacija, koja zna sta radi I koja ce da Bude na vrhuncu.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1. Kriterijumi
Ic godine: 8
Ooc godine: 14
vojna legitimacija

2. Regrutacije bi se pravile vise puta nedeljno Kako bi pruzili sto vise ljudi da se pridruzi SAHP-u, isto tako bi I aplikacije bile otvorene Kako bi se ljudi mogli prijaviti I na taj nacin.

3. Ispitivanja bi bila teza I ne bi svako mogao da udje u org. Svako mora biti ispitan I u toku mandata nesumicno u toku nedelje bi bilo izvrseno iznenadno ispitivanje Kako bi proverili da li je neko usao preko veze ili cak mozda I varao na samo ispitivanju.

4. Toksicnost bi bila zabranjena I automatski opomenuta, ukoliko primetim da je neko bezobrazan ili toksican dobio bi opomenu a Ako tako nastavi, zavrsavam sa otkazom, nebih da budem toliko strong jer imam Nadu da svako moze da Bude bolji Ako mu se da druga sansa.

5.Postovanje, postovanje bi bilo obavezno, Kako prema kolegama tako I prema civilima I kolegama iz drugih organizacija. Nebito bi bilo Koji si cin I Niko nebi bio izostavljan zato sto je manji cin. Vidjao Sam da ljudi zloupotrebljavaju svoju poziciju Kako bi radili sta oni zele(NPR. Kolegi se ne stojim na osiguranjima jer mu je dosadno I koristi to sto je veci rank od nekog drgog Kako bi njemu nametnuo da stoji na osiguranjima jer je on manji cin)

6.Struktura bi se strogo postovala, Ali kad su u pitanju akcije bice uvedeno da onaj Koji je I zvao on vodi akciju(NPR. Kolega Koji je sazvao ljude na 10-1 da bi otisli na neku akciju Bude stavljen I on Sam na 10-1 jer je doso neko veci od njega). Ovo nebi postojalo osim Ako situacija ne zahteva da vodjstvo preuzmu iskusniji clanovi.

7. Kodovi bi se strogo postovali te bi se komunikacija svela samo na kodove kratko I kasno bez odugovlacenja.
10-1 - povratak u bazu svih zaposlenh
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid svake komunikacije na radio
10-4 - Potvrdno/primljeno
10-5 - Ponovite posljednji prijenos
10-6 - Zanemarite posljednji prijenos
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-9 - Ranjen državni službenik
10-10- Aktivna pucnjava u toku
10-11 - Pljacka u toku
10-14 - Oblačenje specijalne uniforme
10-20 - Trenutna lokacija
10-21 - Kakvo je stanje(na pljacci, lokalu/globalu)
10-22 - Trenutna pozicija svih aktivnih patrola
10-33 - Hitno potrebno pojačanje!
10-35 - Ranjen građanin
10-99 - Situacija završena
10-95 - Prijevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57-VIKTOR- Potjera za vozilom
10-57-FOKSTROT- Potjera za pješakom

Status 1-prijava dužnosti
Status 2-odjava dužnosti
Kod A- crash igrice
Kod B- čujem te u glavi (U+F8)