Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Aleksa Smith

Player
Player

1. Vaše ime IRL:Aleksije

2. Vaše godine:16

3. Vremenska zona:Gmt + 1

4. Prosjek online po danu 4-5h

5. Vaš Discord:aleksije_32

6. Vaše ingame ime:Aleksa Smitth

7. Vaš ID:14422

Dodatne informacije

1. Lider za..... SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
SAHP je moja prva organizacija i u njoj sam prove najvise vremena te imam dostav iskustva oko nje .Zeleo bih da dovedem SAHP na visi nivo profesijonalizma i rada unutar organizacije koj jos nije bio vidjen.

2.2 Nikad nisam bio lider na serveru te bih vole da pokazem svoji mogucnost da mogu uspesno voditi organizaciju sa profesionalizmom.Iza sebe imam veliko brojan i iskusan tim ljudi koji bi mi pomogli da vodim organizaciju.

2.3 Kao lider vrlo striktno bi postovao svaki zakonok jer samtram da je kljucno imati discplinu.Svaki kolega bi bio striktno proucen o radu tako da svakom igracu bude zanimljivo dok igra.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-

3.1 Svaki kolega bi imao detaljnu obuku od strane iskusnih clanova high comande da bi pravilo sto manje gresakam da ne bi kvario role play drugim igracima .Svaki clani bi bio naucen kodovima na radiu,hiarhijom i me i do komandama.

3.2Do sada SAHP-u je najveci problem bio nedostatak clanov kojih bi resio cestom regrutacijom,takodjer SAHP patrolira oblastima van grada najvise na auto putevima koji su veliki i desava se puno kriminala po njima te bi uvek bilo minimum 2 patorle aktivne

3.3 Dodao bih specijalne jedinice SWAT i Insepkori koji bih vrlo dobro igrali svoje uloge.SWAT bih cesto ima dogovorene tajne akcije sa drugim state organizacijama,vezbe snage i pripreme za pucanje na talackim situacijama u kojima ce oni imati vrlo bitnu ulogu.Inspektori bi stalno isli na polje konoplja i zaplenjivali kanabis,isli undercover,pomagali kolegama iz FIB-a u snimanju dokaza i takodjer bi imali dogovorene taje akcije.

Hvala na citnaju
Srecno svim kandidatima

Top Bottom