Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Miki Blacck

Player
Player
Informacije
1.Vaše ime u RL:Milos

2.Vaše godine: 16

3.Vremenska zona: GMT + 1

4.Prosječna aktivnost na dan: 6-7 sati

5.Vaš Diskord:milos2222

6.Vaše Ingame ime: Miki Blacck

7.Vas ID:46708

Dodatne informacije

1.1 Lider za sahp

2.1 Zasto zelite biti lider bas ove organizacije(navedi 3 razloga uz objasnjenje) :Imam dosta iskustva na serveru,dosta provedenog vremena u state org pogotovo u sahpu,smatram da sa sposoban da vodim tim i imam ljude koji su tu da pomognu i da doprinesu sahpu kao organizaciji,imam volju za radom i verujem da cu doprineti sahp na drugi level.

2.2 Kao vodja spreman sam da smanjim toksicnost na minimum u org jer smatram da ometa rad i zajednicki cilj.

2.3:Svaki rank,svaka akcija mi je poznata i smatram da sam dovoljno iskusan za vodju.

3. vas savet za poboljsanje roleplaya u organizaciji:Kada uocim neki problem medju zaposlenima sprecio bih to sastancima na kojima bi se razgovaralo o problemima,pregovaraci u mom sahpu bi bili obuceni za talacke situacije i ostale akcije koje su bitne za drzavu.

3.1 Uveo bih akademiju novih clanova gde bi HC obucavao i preispitivao clanove sahpa kako bi uocili njihove probleme i neznanje,smatram da bi smo tako sprecili toksicnost,jer je timski rad.

3.2 Smanjio bih korupciju na najmanji nivo,pod time mislim ko god da bude uocen u korupciji bice strogo kaznjen izbacajem iz organizacije(ne bih dozvolio podmicivanje za rank i ostale koruptivne radnje).

3.3 Svaka jedinica unutar sahpa bi imala jasno zaduzenje i iskusniji radnici bi pratili rad neiskusnih uz savete.

3.4 Cesto bih nagradjivao trud clanova organizacije bonusima te time ih motivisao za dalji rad i napredak.

3.5Ne bih dozvolio da dodje do nesporazuma izmedju sahpa i neke druge state organizacije jer smatram da kolegijonalno postovanje dovodi do vrha.

10-2 negativno

10-4 potvrdjeno

10-5 ponovite posledji prenos

10-6 zanemarite posledju komunikaciju

10-7 zavrsavam duznost/smenu

10-8 zapocinjem radno vreme

10-10 masivna pucnjava

10-14 oblacenje specijalne uniforme

10-20 navedite trenutnu lokaciju

10-21 navedite trenutno stanje

10-99 situacija zavrsena!

RANKOVI:

30-serif
29-zamenik drzavnog serifa
28-asistent drzavnog serifa
27-narednik
26-komandir stanice
25-zamenik komandira stanice
24-Komandant inspektora
23-komandant sos
22-zamenik komandanta sos
21-kapetan
20-lieutenant
19-inspektor
18-stariji inspektor
17-mladji inspektor
16-sniper unit
15-officir
14-cadet
13-Saj operativac
12-Saj pilot
11-visi policajac
10-policajac
9-saobracajac
8-Policijski kadet
7-kadet na obuci
6-komunalni policajac
5-serif kadet
4-nizi serif kadet
3-suspend 12h
2-suspend 48h
1-suspend-72h

Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima!

Top Bottom