Informacije
Dodatne informacije
1. Vaše ime IRL:Mateja
2. Vaše godine:23
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:8h
5. Vaš Discord:stan0je
6. Vaše ingame ime:Gustavo Barbarossa
7. Vaš ID:37278
2. Vaše godine:23
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:8h
5. Vaš Discord:stan0je
6. Vaše ingame ime:Gustavo Barbarossa
7. Vaš ID:37278
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1-Vec sam bio uspesan lider Vlade, vise godina sam bio deo High-commande u razlicitim drzavnim organizacijama i posedujem potrebno iskustvo, racionalnost i autoritet za vodjenje SAHP-a.
2.2-Imam veliki tim ljudi koji je od prvog dana spreman da preuzme organizaciju, zeljni su rada i motivisani da unaprede SAHP u skladu sa svojim znanjem i iskustvom.
2.3-Nakon uspesnog vodjenja drugih drzavnih organizacija, zajedno sa prijateljima vidim vodjenje SAHP-a kao priliku da dodatno doprinesemo State zajednici sa svojim prethodno stecenim iskustvom i znanjem, a i ujedno kao neku vrstu potrage za novim izazovom u predstojecem vremenskom periodu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.2.2-Imam veliki tim ljudi koji je od prvog dana spreman da preuzme organizaciju, zeljni su rada i motivisani da unaprede SAHP u skladu sa svojim znanjem i iskustvom.
2.3-Nakon uspesnog vodjenja drugih drzavnih organizacija, zajedno sa prijateljima vidim vodjenje SAHP-a kao priliku da dodatno doprinesemo State zajednici sa svojim prethodno stecenim iskustvom i znanjem, a i ujedno kao neku vrstu potrage za novim izazovom u predstojecem vremenskom periodu.
3.1-Radio bih na povezivanju svih organizacija kroz cesce zajednicke aktivnosti, kako bismo ojacali timski duh i poboljsali saradnju.
3.2-Punkt je, po mom misljenju, jedna od najefikasnijih akcija za suzbijanje kriminala, ali se trenutno slabo sprovodi. Takođe bih ponovo uveo i radarske kontrole sa stacionarnim radarima, koje pune drzavni budzet uz minimalne resurse i bez velikih potera, a pritom doprinose vecoj bezbednosti na putevima.
3.3-Planiram da uvedem jasnu hijerarhiju sa minimalnim brojem clanova vrhovne komande, kako bi se tacno znalo ko vodi, a ko vodu nosi. Takodje, svi novi clanovi bi morali da prodju obuku pre nego sto dobiju znacku i odgovornosti, kako bi bili spremni za rad i smanjili mogucnost gresaka na terenu.
Srecno ostalim kandidatima.3.2-Punkt je, po mom misljenju, jedna od najefikasnijih akcija za suzbijanje kriminala, ali se trenutno slabo sprovodi. Takođe bih ponovo uveo i radarske kontrole sa stacionarnim radarima, koje pune drzavni budzet uz minimalne resurse i bez velikih potera, a pritom doprinose vecoj bezbednosti na putevima.
3.3-Planiram da uvedem jasnu hijerarhiju sa minimalnim brojem clanova vrhovne komande, kako bi se tacno znalo ko vodi, a ko vodu nosi. Takodje, svi novi clanovi bi morali da prodju obuku pre nego sto dobiju znacku i odgovornosti, kako bi bili spremni za rad i smanjili mogucnost gresaka na terenu.