Pozdrav, vecears sam dobio skidanje i BL za RSZ. Napisao sam poruku u "chat organizacija" "Od kada EMS smije ici sa stateom na raciju i dizati ih u toku pucnjave" i tagovao senior curatore. Nikola Armani je lideru rekao da mi je skinut RSZ, pretpostavljam da je i blacklista. Da napomenem da taj isti admin do prije par mjeseci nije znao da postoji BL za RSZ dok je senior crimea na serveru. Ova odluka nit je logicna niti pravedna jer nije imao razloga to da uradi. Nikad nisam izazivao konflikt ni u kriminalnom ni u org chatu sto mozete i sami provjeriti. Admin Nikola Armani vjerovatno ima neki animozitet privatni koji ispoljava ovim odlukama. Bilo bi red provjeriti ga malo. Takodje, uvijek je BL za RSZ davao ili Aldin ili Mujo ili Abraham i uvijek je tagovao te osobe u kriminalni chat i napisao da je na BL da bi dao do znanja njemu, ali i lideru organizacije da je na BL, jer ako lider da osobi koja je BL za RSZ lider bi dobio kaznu od 2 warna na organizaciju. Na ovom linku mozete vidjeti da se za to lider kaznjavao, ja da sam bio BL za RSZ prije prvo sto bih znao jer se to kaze, a drugo sto mi ne bi bilo moguce dati RSZ i lider bi dobio ovu kaznu: