Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47447
Players nickname
Mateja Simba
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Sep 17, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1135288/

Matejaa1

Player
Player
Kako je moguce da je ova zalba odbijena.
Pod 1: trazio je pov liku koji me ubio i lik je dostavio montazu a ne pov. Znaci ubacio je pesmu i ne cuje se zvuk iz igrice znaci ne snima sve slojeve sto znaci da pov nije validan jer nije snimljen kako treba. I to je prihvaceno.... ok ajmo dalje
Pod 2: lik ima cit na povu se lepo vidi ako imate oci mozete usporiti snimak i videti kada je pucao mene id:47447 nije mu nisan uopstre bio na mom karakteru i sve su bili hitovi. Znaci kada se uspori snimak sve se lepo vidi ali ajde da kazemo da nema dovoljno dokaza za cit iako ima ali onda treba da ide na pc-check to bi vi valjda trebalo da znate ali ocigledno gresim.
Znaci odbijena je zalba gde je lik umesto pova dostavio montazu i gde koristi cit pa daj nemojte me u zdrav mozak vredjati. Igram na ovom serveru jako dugo i nikad vise citera nije bilo i umesto da ih banuijete cim vidite ovakav neki pov da lik preko 80k id ne misa vi ih pustate da igraju i da kvare apsolutno svaki event,a porodici KNB u kom se nalazi ovaj igrac zelim da se skine neformalna i da se detaljno proveri ko sve igra u tom famu i da se lider takodje kazni jer drzi ove citere nemce u famu a ima ih vise sto je i sam lider priznao. Nadam se da cete detaljno pregledati ovo i da cete uvideti u cemo je Milos Borge pogresio pri donosenju odluke da odbije ovu zalbu jer zalba je jasna kao dan a to je da je igrac trebao da dobije ban za nemanje adekvatnog pova ili ban za cit koji svako moze da vidi da lik poseduje na povu koji je poslao.
Jos jednom naglasavam se porodici KNB skine neformalna jer lider i nakon opomene mene i drugih igraca ne zeli da izbaci ove citere i pusta ih da mu winaju svaki event skoro i ne da nama normalnima da uzivamo u igrici. Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom