Informacije
1. Vaše ime IRL-Vasilije
2. Vaše godine-16
3. Vremenska zona-GMT+1
4. Prosjek online po danu- 4-6 Sati
5. Vaš Discord-vasilije232
6. Vaše ingame ime-Vaske Cilindaric
7. Vaš ID-69645
Dodatne informacije
1. Lider za-Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1.-Na ovom projektu najvise volim da RP-am bande i imam dosta iskustva kao zamenik i kao hc u bandama.
2.2.-Imam sposobnu ekipu ljudi koji nisu toxic i koja moze da vodi bandu kad ja nisam tu.
2.3.-Nikad nisam bio lider neke bande na ovom projektu ali mislim da bi se odlicno snasao u tome i verujem da bi bandu vodio maksimalno vremenski moguce.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1-Uveo bi da svaki clan IC ima minimum 7 godina jer smatram da ako neko oce da RP-a bandu mora da se upozna sa pravilima grada.
3.2-Toxic ponasanje nebi trpeo i maksimalno bi kaznjavao.
3.3-I najmanji MG na radiu nebi trpeo jer to UNISTAVA RP. (nebi trpeo ni ostalo krsenje pravila ali naglasujem MG jer se on cesto krsi kod ne iskusnih clanova).
RANKOVI
13.Leader
12.CO- Leader
11.OG
10.BOSS
9.Turfer
8.Hustler
7.Rookie
6.Legend
5.Dealer
4.Geto BOSS
3.Mini Dealer
2.Recruit
1.Suspend
HVALA NA CITANJU
!!!
1. Vaše ime IRL-Vasilije
2. Vaše godine-16
3. Vremenska zona-GMT+1
4. Prosjek online po danu- 4-6 Sati
5. Vaš Discord-vasilije232
6. Vaše ingame ime-Vaske Cilindaric
7. Vaš ID-69645
Dodatne informacije
1. Lider za-Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1.-Na ovom projektu najvise volim da RP-am bande i imam dosta iskustva kao zamenik i kao hc u bandama.
2.2.-Imam sposobnu ekipu ljudi koji nisu toxic i koja moze da vodi bandu kad ja nisam tu.
2.3.-Nikad nisam bio lider neke bande na ovom projektu ali mislim da bi se odlicno snasao u tome i verujem da bi bandu vodio maksimalno vremenski moguce.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1-Uveo bi da svaki clan IC ima minimum 7 godina jer smatram da ako neko oce da RP-a bandu mora da se upozna sa pravilima grada.
3.2-Toxic ponasanje nebi trpeo i maksimalno bi kaznjavao.
3.3-I najmanji MG na radiu nebi trpeo jer to UNISTAVA RP. (nebi trpeo ni ostalo krsenje pravila ali naglasujem MG jer se on cesto krsi kod ne iskusnih clanova).
RANKOVI
13.Leader
12.CO- Leader
11.OG
10.BOSS
9.Turfer
8.Hustler
7.Rookie
6.Legend
5.Dealer
4.Geto BOSS
3.Mini Dealer