1. Vaše ime u RL:Konstantin
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:3-6H
5. Vaš Diskord:itzk0ki
6. Vaše Ingame ime:Mile Pile
7. Vaš ID:71454
Lider za Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
2.1: Vec duzinski period sam na ovom projektu,imam dosta iskustva u crime organizacijama,dosta puta sam bio HC u crimu i odrzavao red i mir,sad bi probao da postanem lider ove organizacije.
2.2:Mislim da bi u kratkom vremenu skupio sposobne ljude koji nisu toksicni,vodili bi talacke,Gun Store,24/7,i sa ostalim organizacijama bi organizovao iste,doveo bi crime na visi nivo,
2.3:Zeleo bi postati lider Ballasa jer verujem da ova organizacija ima veliki potencijal.Moja namera nije da sve promenim,nego da poboljsam i unapredim
3.Moj savet za poboljsanje Roleplay-a u organizaciji
3.1:Moj prvi savet koje bi svaki clan morao ispuniti:
13 godina (OOC)
Da svaki clan zna pravila servera
Minimum 6 godina (IC)
3.2:Jedna od najvaznijih stvari je striktno odrzavanje Roleplaya,jer krsenje pravila ili ponasanje koja pravi haos u organizaciji,ometa igru clanovima i dovodi do gubljenja discipline.
3.3
okusao bi da svaka organizacija ide na svaki IC event
3.4:Napravio bi saveze sa drugim organizacijama, da 2 bande udruze i da pravimo talacke,GS 24/7
3.5:Imao bi veliki turf tim sa kojim bih ostvario veliki cilj crime ogranizacije sa 100% Turf teritorije
RANKOVI
13:Leader
12:Co-leader
11:Commander
10:High Command
-----------HC-----------
9:Turfer
8:Ghetto Cleaner
7:Street Coordinator
6
ealer
5:Old Member
4:Member
3:Ghetto kid
2:New member
1:Suspend
Hvala na citanju!!!!
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:3-6H
5. Vaš Diskord:itzk0ki
6. Vaše Ingame ime:Mile Pile
7. Vaš ID:71454
Lider za Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
2.1: Vec duzinski period sam na ovom projektu,imam dosta iskustva u crime organizacijama,dosta puta sam bio HC u crimu i odrzavao red i mir,sad bi probao da postanem lider ove organizacije.
2.2:Mislim da bi u kratkom vremenu skupio sposobne ljude koji nisu toksicni,vodili bi talacke,Gun Store,24/7,i sa ostalim organizacijama bi organizovao iste,doveo bi crime na visi nivo,
2.3:Zeleo bi postati lider Ballasa jer verujem da ova organizacija ima veliki potencijal.Moja namera nije da sve promenim,nego da poboljsam i unapredim
3.Moj savet za poboljsanje Roleplay-a u organizaciji
3.1:Moj prvi savet koje bi svaki clan morao ispuniti:
13 godina (OOC)
Da svaki clan zna pravila servera
Minimum 6 godina (IC)
3.2:Jedna od najvaznijih stvari je striktno odrzavanje Roleplaya,jer krsenje pravila ili ponasanje koja pravi haos u organizaciji,ometa igru clanovima i dovodi do gubljenja discipline.
3.3
3.4:Napravio bi saveze sa drugim organizacijama, da 2 bande udruze i da pravimo talacke,GS 24/7
3.5:Imao bi veliki turf tim sa kojim bih ostvario veliki cilj crime ogranizacije sa 100% Turf teritorije
RANKOVI
13:Leader
12:Co-leader
11:Commander
10:High Command
-----------HC-----------
9:Turfer
8:Ghetto Cleaner
7:Street Coordinator
6
5:Old Member
4:Member