Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

SrdjanMilke

Player
Player
Ime: Dobrasin Palcic
Pol: muski
Starost: 61
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Dragoljub Palcic
Majka: Jovanka Palcic
Pol: muski
Težina: 100
Visina: 189
Boja očiju: braon
Boja kose: siva
Tetovaže: pola tela
Prednosti:pametan, strpljiv, smiren
Slabost: prevelika dobrota

ZIVOTNA PRICA :

Rodjen sam u malom naselju Miror park pre mnogo godina, sa svojom majokm Jovankom i ocem Dragoljubom, pohadjao sam poljoprivrednu skolu.
Nakon zavrsene skole moj prvi posao je bio farmer. Od 18 te godine do 25te sam radio kao farmer. Moji nisu bili imucni ljudi. sa 25 sam se preselio da zivim sam.

Kada sam shvatio da nije dovoljno da budem samo farmer da bi preziveo zivot sam odlucio sam da radim dodatno i taxi. U tom trenutku mi se desilo da sam upoznao ljude koji su radili drugacije poslove u gradu Los Santou odakle sam i ja, oni su ljudi iz podzemlja i iz geto naselja. Dok sam vozao taxi malo po malo sam stekao kontakt i nakon zavrsenih svih poslova uvece sam krenuo sa njima.

Kroz vreme sam stekao ime na ulicama, a moj glas počeo je da se čuje u različitim kvartovima.

Kako je moje ime raslo, tako su raslo i neprijatelji. Naučio sam da lojalnost u ovom gradu vredi više od zlata. Oko sebe sam okupio ekipu ljudi kojoj verujem i sa kojom sam izgradio temelje svoje porodice.. Sakupio sam dovoljno para za zivot i da pomazem drugima. Nisam bezobrazan i nadrkan nego sam smiren i sve radim smireno pametno poslove Gospodski.
Danas, moj život u Los Santosu balansira između ambicije i preživljavanja. Iako znam da svaki dan može biti poslednji, jedno je sigurno — moje ime će ostati upisano u istoriju ulica Los Santosa po dobroti i pomaganju ljudima.

ISHODI :
1. Dobrasin može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama,pricati na radio sam revolverom(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2. Dobrasin može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv
3.Dobrasin može pretrazivati ljude s bilo kje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci.
4. Dobrasin može voziti auto off road 60 kmh
5. Dobrasin moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama.
6. Dobrasin moze koristiti oruzje visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun

Like

Select for moderation

Status
Not open for further replies.
Top Bottom