Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan1

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine; 17
3. Vremenska zona: +0
4. Prosjek online po danu:2-4h
5. Vaš Discord: 10para10
6. Vaše ingame ime: Ivan Boss
7. Vaš ID: 56328

Dodatne informacije

1. Lider za.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Lider za...​

Želim se prijaviti za Lidera SAHP-a (San Andreas Highway Patrol).

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?​

Prvi razlog:
SAHP je organizacija koja osigurava red i sigurnost na cestama. Smatram da imam dovoljno iskustva i znanja iz RolePlay-a da bih mogao podići ovu organizaciju na viši nivo, kako u smislu discipline, tako i u smislu kvalitete RP-a.

Drugi razlog:
Želim okupiti aktivan i ozbiljan tim ljudi koji će uživati u RP-u, ali i poštovati pravila i procedure. Moj cilj je stvoriti organizaciju u kojoj će članovi biti motivirani da napreduju i razvijaju svoje vještine.

Treći razlog:
Imam želju razvijati kreativne i realistične situacije na serveru, kroz patroliranja, specijalne akcije, kontrole brzine, intervencije i edukaciju igrača. Time bi se povećala zanimljivost RP-a za sve učesnike, a SAHP bi bio prepoznat kao organizacija visokog standarda.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.​

Moj savjet je uvesti detaljnije procedure i treninge za nove članove, gdje će se učiti pravilno postupanje u raznim situacijama (saobraćajne nesreće, zaustavljanje osumnjičenih, koordinacija s drugim organizacijama). Također, uvesti redovne evente i vježbe unutar organizacije – npr. zajedničke patrole, vježbe presretanja ili kontrole alkohola na cestama. Time će se RP dodatno obogatiti i učiniti zabavnijim, dok će se istovremeno održati visoka disciplina i profesionalnost.

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno!

Imas aktivnu prijavu za GOV odluči se ili SAHP ili GOV!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom