Informacije
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine; 17
3. Vremenska zona: +0
4. Prosjek online po danu:2-4h
5. Vaš Discord: 10para10
6. Vaše ingame ime: Ivan Boss
7. Vaš ID: 56328
Dodatne informacije
1. Lider za.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
SAHP je organizacija koja osigurava red i sigurnost na cestama. Smatram da imam dovoljno iskustva i znanja iz RolePlay-a da bih mogao podići ovu organizaciju na viši nivo, kako u smislu discipline, tako i u smislu kvalitete RP-a.
Drugi razlog:
Želim okupiti aktivan i ozbiljan tim ljudi koji će uživati u RP-u, ali i poštovati pravila i procedure. Moj cilj je stvoriti organizaciju u kojoj će članovi biti motivirani da napreduju i razvijaju svoje vještine.
Treći razlog:
Imam želju razvijati kreativne i realistične situacije na serveru, kroz patroliranja, specijalne akcije, kontrole brzine, intervencije i edukaciju igrača. Time bi se povećala zanimljivost RP-a za sve učesnike, a SAHP bi bio prepoznat kao organizacija visokog standarda.
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine; 17
3. Vremenska zona: +0
4. Prosjek online po danu:2-4h
5. Vaš Discord: 10para10
6. Vaše ingame ime: Ivan Boss
7. Vaš ID: 56328
Dodatne informacije
1. Lider za.....
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Lider za...
Želim se prijaviti za Lidera SAHP-a (San Andreas Highway Patrol).2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Prvi razlog:SAHP je organizacija koja osigurava red i sigurnost na cestama. Smatram da imam dovoljno iskustva i znanja iz RolePlay-a da bih mogao podići ovu organizaciju na viši nivo, kako u smislu discipline, tako i u smislu kvalitete RP-a.
Drugi razlog:
Želim okupiti aktivan i ozbiljan tim ljudi koji će uživati u RP-u, ali i poštovati pravila i procedure. Moj cilj je stvoriti organizaciju u kojoj će članovi biti motivirani da napreduju i razvijaju svoje vještine.
Treći razlog:
Imam želju razvijati kreativne i realistične situacije na serveru, kroz patroliranja, specijalne akcije, kontrole brzine, intervencije i edukaciju igrača. Time bi se povećala zanimljivost RP-a za sve učesnike, a SAHP bi bio prepoznat kao organizacija visokog standarda.